На Волині знову запалало авто. ФОТО

На Волині знову запалало авто. ФОТО
У понеділок, 6 червня, пізно ввечері на автодорозі в селі Прилуцьке Луцького району невідомі чоловіки під’їхали мікроавтобусом пограбували і підпалили автомобіль «ВАЗ-21011». Слідчі Ківерцівського відділу поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) та ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та затримали зловмисника.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

Учора, 7 червня, вночі до чергової частини Ківерцівського відділу поліції звернувся 45-річний житель райцентру Ківерці й повідомив, що невідомі особи пограбували й підпалили його автомобіль. Зловмисники викрали з багажника автомобіля дриль "ДУ-580ЄР", болгарку "САG-180" та дві автомобільні шини.

Поліцейські в той же день встановили особу одного із зловмисників. Ним виявився 30-річний житель Луцька.

За вказаними фактами поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) та ч.2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Поліцейські затримали злочинця в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Луцького відділу поліції. Поліція з’ясовує всі обставини правопорушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що ти хотів цим сказати?
Відповісти