Німці допомогли лучанам відкрити медичну лабораторію. ФОТО

Німці допомогли лучанам відкрити медичну лабораторію. ФОТО
У Палаці культури Луцька під час міжнародної науково-практичної конференції німецькі медики читали відкриті лекції та розказували про сучасні методи діагностики.

Конференція відбулася 3 вересня, вона була присвячена відкриттю в Луцьку «Українсько-німецької лабораторії», де виконують різноманітні дослідження.

Як розповіла завідувач лабораторії Світлана Дячук, лабораторія спеціалізується серед іншого на інфекційних захворюваннях. Хворобу можуть визначити на початковому рівні чи на певних стадіях перебігу. В лабораторії можуть зробити різні аналізи.

За словами лікарки, в лабораторії немає черг і всі необхідні процедури можуть зробити без направлення. Аналізи роблять швидко, за півдня. Тут можуть робити більше 2000 видів різних аналізів.

«Апаратура нова, працює система тестового контролю. Ми можемо контролювати параметри і бачити, чи правильно ми робимо аналізи», - зазначила Дячук.

Послуги в лабораторії платні, але не завищені. За словами лікарки, на деякі види аналізів ціни нижчі, ніж в інших подібних закладах.

Лабораторія знаходиться за адресою Кравчука, 17 в приміщенні аптеки «Волиньфарм».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: медицина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Німці допомогли лучанам відкрити медичну лабораторію. ФОТО
04 вересень, 2012, 10:30