Борис Клімчук – уже не кандидат в нардепи

Борис Клімчук – уже не кандидат в нардепи
Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидата у народні депутати Бориса Клімчука, який балотувався в одномандатному виборчому окрузі № 22 (місто Луцьк)

Таке рішення ЦВК прийняла під час свого засідання 3 вересня, повідомили у відділі взаємодії із засобами масової інформації
Секретаріату Центральної виборчої комісії.

Як ідеться у повідомленні ЦВК, комісія скасувала реєстрацію Клімчука «у зв’язку з поданою ним заявою про відмову від балотування».

Нагадаємо, Клімчука зареєстрували кандидатом в останній день терміну розгляду заявок ЦВК - 18 серпня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Баба з воза - коням легше. Совість заговорила. І десь в глибині, під товстою кишкою, проснулась совість чи її жалюгідні рештки. Клімчук - ще не до кінця втрачений, як людина.
Відповісти
Ну і правильно! Здоров'я дорожче ніж весь цей бруд і нікому не потрібні "війнушки"! А ось невдача для всяких там "Волинських новин", "прицілів", "Аверсів" ... "Капуста" повз пройшла, на чому ж ви тепер заробляти будете?! :) Так вам і треба! :)
Відповісти
Обозорився Борис перед пенсією. Думав він великий рекетир, усім наказувати і вершити діла великі бізнесові може, а тут вкакав.... Кар'єра псу під хвіст, аби під кримінал не загриміти. Слабак. Не вміє відповідати ні за свої слова, ні за діла. Мабуть, буде зараз жалітися на здоров'я. Нічого. на пенсії підправить. Мільйони вже заграбастав, аби тільки не забрали.
Відповісти
мабуть все ж тики заплатив палиця дяді борі.
Відповісти
Аж стає нецікаво з виборами по Луцьку. Шкода, що немає "проти всіх", бо й не знаю, за кого голосувати.
Відповісти
Ох ви, не доганяєте, що сценарій Палиця-Клімчук триває далі. Палиця ніби переміг Борю, програв нібито на Волині регіонал. А тепер дивіться кяий праведний захисник української мови, ьорець за Україну, нафтовий магнат-мільйонер. "Голосуйте" за нього - він переможець. От так і виберуть полішуки, не розібравшись, замаскованого регіонала, провладного Палицю. І потім ту Палицю відчує на собі кожен справжній українець. Тільки пізно буде. Палиця полакується і зламати її буде важко.
Відповісти
100% правда. Борьба нанайских мальчиков.
Відповісти
Я думаю Віктор Федорович дав стусана)))
Скоріше всього карєра Царя скоро завершиться.
Відповісти
У мене теж є відчуття, що щось пішло не так. На початку задумувався інший сценарій.
Відповісти
Карєра завершиться в будь-якому випадку: в жодному окрузі області не проходить кандидат, висунутий ригоналами. Є лише шанси пройти самовисуванцям, які потім примкнуть до них. Це буде початком кінця партії перукарів і зеків, які перетворили демократичну Україну в державу з політичними в´язнями. 30 жовтня Борису буде дзвіночок з запитанням про результат виборів, а у відповідь - тиша і почісування щетини. Передбачається сценарій 2002 року, тільки вже без пропозиції поїхати послом в умовні країни Камерун чи Замбію, де на 100% відсутня освіта і головна одежа - пов´язки на стегнах. "Ничто не вечно под Луной", - писав Шекспір і повторив Гегель.
Відповісти
і до чого тут знову Палиця? і він не "провладний кандидат", бо губернатор якраз був йому не конкурент Ви забули, що від провладної партії на Волині висунуто Башкаленка. Ось вони й не домовились.А ще - наш губернатор єдиний з усіх очільників областей, хто наважився на такий крок.
Відповісти
лучанин! Учи матчасть, как и многие тут "комментаторы"! Башкаленко идет по списку!!! Вы грамотеи заказушные!!! :)))
Відповісти
останнім часом складається враження, що луцьк продали одному з кандидатів. Засилля його реклами з його обличчям вже викликає відразу.
Що буде далі? Луцьк перейменують на його честь?
Найцікавіше, що всі навколо бачать цей фарс, сміються і хочуть на цьому заробити. Люди бігають підїздами та агітують в прихильники під ЗАПИС! І за це їм обіцяють гроші.
Що робиться з країною?
Інститут представництва народу шляхом обрання НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ знищено.
Жодного депутату від народу там просто немає. В кого є шалені гроші, той і лізе туди, бо вважає, що достатньо просто купити ці голоси і саме народ винен, бо продає свій голос, свою долю, майбутньє своїх дітей!
Люди, які купуються на всі ці подачки винні у тому, що на шиї України мотузка затягується все сильніше.
І головне, достойних кандидатур просто нема, бо чесна людине не має величезних статків на те, щоб провести достойну кампанію.
Приклад Луцька найяскравіший. Дійсно, як бути іншим кандидатам, коли один викупив всі площини? Де рівність, змагальність, чесність?
І це всього навсього борди!
Не складно уявити, як потім будуть топтатись по людях.
П.С. Мову вже розтоптали.
Відповісти
Щодо графи "проти всіх", то наші провладні мартишки сліпо слідують за Росією і повторюють все, що робиться там. 4 роки тому Дума прибрала цю графу, а згодом прибрала й Україна. Якби залишили, то ця цифра на нинішні вибори досягнула 12-15%. В Расеє в районах Сибіру вона вже сягала 20%! Прибрали ту статтю, яка дозволяла чесно проявити виборцям свою громадянську позицію. У відповідь таким рішенням на такий же відсоток збільшиться кількість змарнованих бюлетнів.
Відповісти
Таке враження, що половина коментарів від климчука, а половина від Палиці. Тільки Український Виборець вчитав цю дитячу гру. Правильно мислиш, друже. Тільки ж зарано Боря кандидатуру зняв. Практично - навіть не розпочаши боротьбу. І хто тепер повірить у війну двох нанайських хлопчиків. Хіба що мудрий забужан.
Відповісти
привикли всі регіонали збивати гроші, от і Боря захотів ще більше нагрітись, а Палиця не дався, хвалю! буду голосувати за нього, хоть один показує шо щось може.
Відповісти
Боря-дід мазай,зайцям тих що він спасав тепер ...
Головне щоб свого Юру Недушка ВО ОДА не поставили)))
Відповісти
І чого такий народ у нас не освічений, думає однобоко і продається за копійки і подачки. А ще судять про людину не за ділами - а за приналежністю до тієї чи іншої політичної сили. Борис Петрович - нормальна і чи не єдина порядна людина. пригадайте хоча б часи його першої каденції Голови Волинської ОДА - розвиток транскордонного співробітництва, зміцнення "Єврорегіону Буг" і т.д. Поганий політик і дипломат не може бути успішним в жодній європейській державі, а ВІН зміг. А сьогодні годі і перелічити все те, що було зроблено ним - дороги, садочки, розвиток області і саме головне - відновлення роботи Регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. І хто тепер зможе сказати - що місцева влада і місцеве самоврядування не працюють? А ніхто. А те, що людина може зробити багато для області говорить про те, що він дійсно людина. Людина, котра дбає про громадян, про розвиток місцевого самоврядування, оперативно вирішує всі проблеми, є реформатором, а що саме головне вміє дипломатично підійти до вирішення найскладнішої проблеми і не піддається під вплив заїзджих детутатів, псевдо патріотів і т.д. Судіть самі. Робіть висновки.
Відповісти
Так це його обов’язок. Якби він зробив би щось понад або суто за свій капітал - інша справа. Тож хай театр ляльок, тобто ода, помвочить.
Відповісти
А що Ви, шановний зробили за свої кошти? перерахуйте? На те і сплачуються податки. А податки - це плата за блага. Ось так.
Відповісти
Люди добре що у нас є Клімчук бо може з"явитися знову іноземець і будуть вам дороги,садочки і місцеве самоврядування
Відповісти