Минулої ночі на Донбасі українські війська зазнали значних втрат

Минулої ночі на Донбасі українські війська зазнали значних втрат
Минулої ночі бойовики на Донбасі знову активізувались, особливо неспокійно було в районі Авдіївки — там, за даними народного депутата Євгена Дейдея, загинуло 4 українських бійців, ще 13 військовослужбовців було поранено.

Про це повідомляє канал 24.

Як Дейдей написав на своїй сторінці у Facebook, всю ніч бойовики били по Авдіївці по позиціях бійців 128-ї бригади і "Правого сектора".

"За ніч українська сторона зазнала значних втрат: 4 бійця були вбиті і 13 поранені. Хлопці всю ніч допомагали постраждалим. Двох бійців все ще не можуть знайти", — повідомив нардеп.

У свою чергу в прес-центрі штабу АТО розповіли про 49 обстрілів з боку проросійських терористів, з них 24 — на маріупольському 19 на донецькому та 6 на луганському напрямках.

"На Донецькому напрямку неспокійно було поруч Авдіївки та промзони, де російські окупанти вели вогонь з кулеметів, гранатометів і зенітних установок, а згодом ще із мінометів. Там же з 21:00 і до опівночі з мінометів та гармат ворог випустив по наших захисниках близько 400 мін та снарядів", — зазначили у штабі.

Крім цього, на донецькому напрямку під ударами артилерії опинились і укріплення поблизу Опитного та шахти Путилівської. Мішенями бойовиків стали не лише позиції військових — терористи двічі з мінометів обстріляли пункт пропуску Майорськ.

"На маріупольському напрямку під мінометним вогнем ворога опинились позиції поруч Красногорівки, Мар’їнки, Новотроїцького та Березового а поблизу Водяного, Гранітного та Тарамчука обстріли велись зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем", — додали у штабі.

Неспокійно було і на луганському напрямку — там терористи зі стрілецької зброї та гранатометів вели обстріли неподалік Новозванівки та Новоолександрівки.

До слова, у неділю, 11 червня, в ході обстрілу бойовиками околиці прифронтової Авдіївки зі стрілецької зброї 11-річний хлопчик отримав поранення ноги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там на сході зараз мій племінник . Він нічого не кажучи родині підписав контракт. Не дай Бог з ним щось станеться. Мене в армію вже не візьмуть. Піду в партизани і буду мстити. Які там на .... мінські домовленості. Зібрати всі сили і виперти нензу з України. В росію вони не попадуть . вова путін поставить загранотряди... І правильно зробить
Відповісти
На окружну, та трепаком iх, трепаком...
Відповісти
лопату в руки і гранд нах Остен! Повторюйте...
Відповісти
Війна буде до тих пір поки в країні влада не виздихає! При чому не поміняється а саме виздихає.
Відповісти
Останні новини
Минулої ночі на Донбасі українські війська зазнали значних втрат
12 червень, 2016, 17:15