Луцька команда перемогла у міжнародних змаганнях зі спортивної радіопеленгації. ФОТО

Луцька команда перемогла у міжнародних змаганнях зі спортивної радіопеленгації. ФОТО
На запрошення учнівського спортивного клубу “Азимут” м.Замосць (Республіка Польша) збірна команда міста Луцька брала участь в міжнародних змаганнях зі спортивної радіопеленгації.

Ці змагання були одним з етапів підготовки спортсменів до ХVІІ Чемпіонату Європи зі спортивної радіопеленгації, який відбудеться у Норвегії, та до Чемпіонату світу у Болгарії, - повідомляє Луцька міська рада.

Як завжди, наші друзі-іноземці порадували чіткою організацією і чудовими призами. В змаганнях брало участь понад 100 провідних спортсменів з 12 команд. Змагання відбулись на дуже високому рівні, в складній рельєфній місцевості.

Україна була представлена кількома областями: Київською, Волинською, Хмельницькою та Сумською. Також у змаганнях брали участь спортсмени з Молдови, Словаччини, Росії і, звичайно ж, Польщі.

Змагання проводились в трьох дисциплінах спринт, класичні дистанції 3,5 МГц і 144 МГц в категоріях: ЖЧ-12, ЖЧ-14, ЖЧ-16, ЖЧ-18, ЖЧ-21 і ветерани.

Успішно на даних змаганнях виступила збірна команда м.Луцька.

В особистому заліку переможцями у своїх категоріях стали: Максим Мироненко (Ч12), Лілія Тиха (Ж16), Христина Мельник (Ж19) і Алла Братчук (Ж21).

Катерина Демчук (Ж14) і Сергій Запорожець (Ч21) завершили дистанцію третіми.

Ще одна учасниця нашої команди Мар’яна Джигалюк (Ж12) закінчила дистанцію шостою.

За результатами всіх турів, збірна команда міста в загальнокомандному заліку посіла перше місце. Друге місце — у команди міста Києва, а третє зайняли господарі змагань з м. Замосць (Польща).

Вітаємо наших спортсменів та їх наставника Заслуженого тренера України Анатолія Долинського з успішним виступом на престижних міжнародних змаганнях та зичимо їм нових перемог. Також бажаємо луцьким спортсменкам Лілії Тихій, Христині Мельник і Ользі Голюк перемог на Чемпіонаті Європи, який буде проходити в м.Осло (Норвегія) з 2 по 6 липня 2016 р.


























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцька команда перемогла у міжнародних змаганнях зі спортивної радіопеленгації. ФОТО
13 червень, 2016, 22:23
На що чаклують волиняни
13 червень, 2016, 21:21