Маленькі обдаровані лучани створили казку у Львові. ФОТО

Маленькі обдаровані лучани створили казку у Львові. ФОТО
11 червня 2016 року у м.Львові стартував ІV Міжнародний благодійний фестиваль казок “KAZ.KAR.” 2016, в якому взяли участь вихованці творчої студії Наталії Журавльової на запрошення Львівського обласного благодійного фонду «ТОРБА». Поїздку організував Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Особливими гостями стали діти з сімей, учасників АТО міста Луцька.

Діти виступили в якості глядачів унікального міжнародного проекту, який презентував роботи казкарів в напрямку театрального мистецтва, образотворчого мистецтва, танцювального мистецтва, літератури і багатьох дотичних творців простору дива безвікового унікального світу казки.

У Фестивалі “KAZ.KAR.” 2016, брали участь представники з Польщі, Словаччини, Чехії, Угорщини, Іспанії, Швеції, Ірану, України.

До складу міжнародного журі цього року входили фахівці з галузі образотворчого мистецтва, театрального мистецтва, танцювального мистецтва, літератури, науковці. Голова журі Фестивалю “KAZ.KAR.” 2016 – народна артистка України Ада Роговцева.

У перший день роботи фестивалю вихованці творчої студії Наталії Журавльової мали за честь відкрити номінацію «театральне мистецтво» виставою «Долина ельфів». Це історія про тролів, леприконів та ельфів.

На деякий час сцена Драматичного театру ім. Лесі Українки перетворилась на чарівну долину, де вирувало життя феї квітів Айлін, веселих леприконів Веймунда, Хельги, Герди, Харальда та Брунхільда, короля та королеви ельфів та інших казкових персонажів. Акторам-аматорам вдалось презентували свою казкову майстерність та зібрати чимало глядачів, серед яких були як малята, так і дорослі. Неймовірна гра акторів, вишукані костюми та декорації, креативний грим викликали бурхливі оплески та подарували море позитивних емоцій.

Після перегляду вистави діти та дорослі мали нагоду погуляти затишними вулицями Львова та насолодитися красою міста.

Дорогою додому в автобусі вирувало обговорення вдалого виступу акторів. Усі діти навипередки ділились своїми враженнями від вистави. А маленька Марта зауважила, що їй вдалось навіть сфотографуватися із чарівною феєю.

В свою чергу дорослі зауважили, що казок в реальному житті немає, проте завдяки виступу вихованців творчої студії Наталії Журавльової вони побували у справжній казці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Міжнародний благодійний фестиваль казок KAZ.KAR відвідав ще один колектив з Луцька - чудові актори театру "ТАМІ" (Театр Молодих Активних Інвалідів)з вистаою "Лісовий переполох". Народна артистка України Ада Роговцева особисто привітала акторів і високо оцінила їх виступ на сцені театру ім..Лесі Украінки у Львові.Колектив получив приз глядацьких симпатій.
Відповісти
Останні новини
Маленькі обдаровані лучани створили казку у Львові. ФОТО
15 червень, 2016, 11:50