Hyundaі хоче випускати швидкісні потяги в Україні

Hyundaі хоче випускати швидкісні потяги в Україні
У кінці травня представники Hyundai Corporation приїжджали в Україну для пошуку партнерського підприємства з виробництва швидкісних поїздів в Україні.

Про це повідомляє Delo.ua.

Корейська компанія Hyundai Corporation готова запропонувати Україні програму з комплексного оновлення міського транспорту і поліпшення інфраструктури. Про це в рамках міжнародного форуму «Економічне співробітництво Корея-Україна» розповів глава представництва компанії Intercorporation в Україні Чон Іль Йон. Intercorporation веде закордонні господарські одиниці всієї групи компаній Hyundai, яка напередодні Євро-2012 поставила в Україну 10 швидкісних поїздів Hyundai Rotem.

Компанія розглядає можливість фінансування даних проектів Корейським експортно-імпортним банком, а також Фондом економічного співробітництва BCF під державні гарантії українського уряду.

Чон Іль Йон вважає, що зараз слід створити схему виробництва з надійними українськими партнерами. Корейські фахівці приїжджали у кінці травня в Україну, щоб вивчити стан діючих міських транспортних парків та інфраструктури і провести низку зустрічей із потенційними партнерами.

«Ми думаємо, що за допомогою наших проектів Україна отримає оновлення міського транспорту, поліпшення інфраструктури, передачу наших технологій і створення нових робочих місць для українських підприємств, надходження податків до бюджету і подяку громадян», - заявив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Корейці! Дайте відкат і робіть, що душа бажає, наші правила най простіші в світі, нормально проплатіть і в заповіднику ставте лінію
Відповісти