Вибори дають нам можливість здолати плани кримінального режиму, - Петро Кравчук*

Вибори дають нам можливість здолати плани кримінального режиму, - Петро Кравчук*
Єдиний кандидат від Об’єднаної опозиції в луцькому мажоритарному окрузі Петро Кравчук публічно дав обіцянку не зрадити опозицію у парламенті та гідно представляти інтереси лучан.

Про це кандидат заявив 5 вересня під час прес-конференції Об’єднаної опозиції у Луцьку.

Нагадаємо, Об’єднана опозиція делегує на вибори єдиних узгоджених кандидатів у мажоритарних округах. Завдяки домовленостям ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» та партії «Фронт Змін» кандидатом у луцькому окрузі став «тимошенківець» Петро Кравчук.

Кандидата громадськості представляли діючий нардеп Віктор Олійник та голова волинського виборчого штабу Об’єднаної опозиції Григорій Пустовіт.

«Де б він (Петро Кравчук, - ред.) не був, він завжди займав чітку громадянську позицію, відстоював свою думку. І якщо лучани його оберуть депутатом Верховної Ради, він завжди буде захищати інтереси лучан і волинян. Я переконаний, що його голос ніколи не буде відданий за нові пенсійні реформи, податкові реформи. Саме їх прийняття призупинено тільки через те, що 28 жовтня - вибори, і владі потрібно набрати більшість», - зазначив нардеп Віктор Олійник.

Зі слів керівника штабу Григорія Пустовіта, опозиція сподівається набрати 60% підтримки виборців та виграти на Волині усі мажоритарні округи.

«Сьогодні я впевнений, що саме Об’єднана опозиція «Батьківщина» спільно зі «Свободою» здатні здолати велике зло, бідність, беззаконня, несправедливість, низькі зарплати і пенсії, свавілля судів, корупцію. Це зло уособлюють Партія регіонів і президент Янукович. Мафіозний клан хоче бути біля влади вічно. Вибори дають нам можливість здолати плани кримінального режиму», - зазначив Петро Кравчук.

Представник Об’єднаної опозиції каже, що у випадку свого депутатства буде підтримувати імпічмент Президента та процедуру відкликання виборцями депутатів, якщо ті не виконують своїх обов’язків і обіцянок.

Серед пріоритетних програм місцевого рівня – будівництво сміттєпереробного заводу, якого давно потребує Луцьк.

Кандидат у нардепи відхиляє звинувачування у підробці ним власного диплома про вищу освіту, як це стверджували регіональні ЗМІ. Кравчук запевнив, що обшуки та розслідування довести фіктивність диплома не змогли, а на підтвердження своїх слів він представив копію висновку експерта про справжність диплома.

«Я тушкою не буду. Якщо тільки я зміню своє бачення, я складу повноваження народного депутата, вийду з фракції і буду захищатися так, як я захищаюся і сьогодні. Я сказав слово батька, який має п’ятеро синів, шестеро внуків та чотири невістки, і який живе на території Волинської області», - зазначив кандидат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обрізана опозиція (Яйценюк, Тягнибакс, Турчихов, приУДАРені, Квадралевська) - пальці однієї руки яка бере бабло з іншої (Ахматов, Бандюкович, Пізчук, Кодломайський, Хвірташ)!
МАФІЮ НА ВИЛА!
Відповісти
А що "своїх волиняк" в опозиції не хватає, що треба привозити якогось Кравчука (хто він і що з себе представляє знає лише Олійник і Пустовіт!). Наберете ви 60%?! Ага, діждетесь, що втратите і останнє з такими "видвиженцями"!
Відповісти
Ніхто Петра Кравчука не привозив, він завжди жив у Луцьку зі своєю родиною! Порядна і хороша людина! Можливо і не відома широкому загалу, але це нічого не змінює! Зараз потрібно єднатися, щоб вигнати "бандюковичів" з ВР, а то вони вже "домучать" нашу Україну! Як то кажуть, що кожен народ маю ту владу, на яку заслуговує!... Не хочеться, щоб ми й надалі заслуговували на таку владу, яку маємо зараз!...
Відповісти
"Порядна і хороша людина" - це ще не привід, щоб Кравчука обрати до ВР нашим представником від волинської громади! Що він зробив? Створив бюджетонаповнююче підприємство, яке дає хоча би 50-100 робочих місць із зарплатнею більше 5000 грн.?! Не чула, не знаю! Оці популістські лозунги: розженемо, посадимо, заберемо і т.д. - надоїли, як гірка редька! Дайте конкретику: створимо робочих місць - де і скільки, створимо підприємства АПК (вкрай актуально для Волині!) - де і які, ліквідуємо побори в лікарнях і школах - як, і т.д. Так можна депутата про щось потім спитати. А оце одвічне "про все і ні про що" - "аля", "улю" - залишіть для себе. Така влада нам не потрібна, бо ВИБОРЦІ які душею вболівають за країну не хочуть зміни одних "бандюковичів" на інших "юлеботів і яйценюків"!
Відповісти
Річ у тім, що якраз створив. і не одне, а кілька. і до того ж, вони давно, успішно й цілком легально працюють. Та ще й створив не на награбовані з наших податків гроші, не на викачану з нашої спільної землі нафту. Це підприємства з німецькими інвестиціями.
Відповісти
to Волинянка. Ни чего не могу сказать про кандидата, впервые о нем слышу. Ваши требования дать конкретику относятся скорее к местному депутатскому корпусу и бизнесструктурам. Депутаты ВР призваны принимать законы для всей Украины, а не действовать в интересах своего региона. Из вашего поста видно, что вас устраивает власть "бандюковичей", и вы не хотите ее смены.
Відповісти
Ось і роз*яснили знаючі люди хто такий ваш Кравчук і в чому він "відзначився"! Ніколи в житті не проголосую за такого великого комбінатора - то з дипломом, то з державними коштами на дорогах! А німці, я так думаю, інвестували кошти не на справу Кравчука, а для розвитку релігійної громади. А зиск отримав один Кравчук і його сім*я. Так які ж це "відомі" підприємства?! Ось такі і "закони" буде "творити" цей напівлегальний і "високоосвічений" бізнесмен! Одних "бандюковичів" змінить інший - з опозиції! А людям від того нічого доброго не буде, бо ніякий він не професіонал своєї справи і не знає які закони треба приймати не тільки в інтересах нашого регіону (адже він хоче йти по МАЖОРИТАРНОМУ округу, а тому інтереси місцевої громади повинні бути у нього на першому місці!), а й в цілому для держави! Вчіть матчастину VSC (про основи українського парламентаризму), а не вишукуйте ворогів, там де їх не може бути!!!
Відповісти
"...хто такий ваш Кравчук" - мой? Впервые о нем слышу и читаю. МАЖОРИТАРНЫЙ округ - это округ в котором победитель определяется большинством голосов из кандидатов самовыдвиженецев. Статус народного депутата Украины не делит их на мажоритарщиков и списочников. Верховный Совет (Верховна Рада) - законодательный орган нашей страны. Нигде никакими документами депутатам ВР не предписано "створювати робочі місця, ліквідовувати побори ітд." Они обязаны создавать законы, которые будут способствовать созданию рабочих мест, ликвидации поборов итд. Все вышесказанное не основы украинского парламентаризма, это просто ответ на ваши замечания. Врагов не ищу. Матчасть любил учить с детства, особенно люблю справочную литературу по матчасти. :) Без обид.
Відповісти
Диспут у нас вырисовывается конструктивный, что приятно вдвойне! Но в вопросах роли и статусах депутатов ВР - по партийным спискам и мажоритарным округам (а это уже законные реалии формирования ВР!)- не могу с вами согласится.Во-первых мои вопросы к кандидату о его деятельности никак не относятся к функциям, которые ему предстоит выполнять в ВР - это скорее как критерии для оценки его способностей и знания им вопросов государственного и хозяйственного строительства страны, что, согласитесь, для депутата очень важно! Не зная этого по-жизни - никаких хороших законов не создашь. Проблемы, что бы их преодолевать, надо знать изнутри. А тут как раз роль депутатов-мажоритарщиков очень значима: они не зависят от партийной дисциплины, они активнее должны работать на округах и ГЛАВНОЕ: лоббировать интересы избирателей (конечно не в ущерб общегосударственным интересам). Вот здесь и хотелось бы иметь от Луцка депутата который отличный хозяйственник с задатками умелого творца законов! Кравчука я не знаю и не хочу выбирать кота в мешке, которого знает только "узкий круг ограниченных людей"!
Відповісти
Таким идеальным депутатом является Саддам Иванович. Он и законодатель, он и лоббист местечковый от села Ветлы(ЕПНИП). Неужели это Ваш идеал? Можем перейти в почту и продолжить. :).
Відповісти
Не идеал Адам Иванович, но что вы знаете о его вкладе в жизнь его родного села и жителей Любешовского района!? Останься он в этом мажоритарном округе, я бы не брала на себя смелость заявлять, что он бы там проиграл Еремееву. А иронизировать по поводу его законотворческой деятельности не стоит. Он достойный парламентарий.
Відповісти
Его парламентская деятельность на виду у всех. Я не могу назвать его достойным парламентарием. У меня совсем другие эпитеты для него. О его вкладе в жизнь родного села, тоже немало написано и опубликовано. Именно такой депутат, сдающий с потрохами интересы большинства граждан Украины, но свято пекущийся об интересах родного села, является идеальным кандидатом для нашего плебса. На счет противостояния Еремеев-Мартынюк, того же мнения.
Відповісти
Якщо людина упереджено ставиться, то немає сенсу їй щось розповідати та пояснювати. "А німці, я так думаю, інвестували кошти не на справу Кравчука, а для розвитку релігійної громади" - ваші слова. Німці давали гроші на підприємство, і вже хто-хто, а вони слідкують за тим, як і куди використовуються гроші. Але Ви, не знаючи, вважаєте за можливе зразу полити людину брудом, що свідчить про Вашу заангажованість. Власні здогади - не привід принижувати людину. Тому не бачу сенсу в подальшій дискусії. Дякую за увагу.
Відповісти
Шановна лучанко! Ви так і не спробували чітко і конструктивно привести аргументи на підтримку вашого кандидата, а тому звинувачувати мене в заангажованості немає сенсу. Приведіть конкретний приклад діяльності Кравчука, що засвідчує його значний вклад в розбудову нашого краю і, можливо, ви мене в чомусь переконаєте. А поки що такими вашими безпідставними звинуваченнями прихильників Кравчука ви не здобуваєте. А ваша роль, як мені видається, в проведенні активної агітаційної роботи за кандидата, а так цю справу не роблять! Повірте мені, я це кажу зі знанням справи.
Відповісти
Оскільки в мене немає ніякої ролі, то й ніяких аргументів наводити не буду, бо не маю бажання :) Просто знаю цю людину. Звинувачення мої небезпідставні, бо я їх підтверджую Вашими цитатами. А от Ви свої звинувачення на адресу Кравчука не підтверджуєте нічим. Тому йдеться про заангажованість.
Відповісти
Можливо варта продовжити виховання дітей, внуків та невісток, а не лізти в політику??? Старші люди мені пояснювали, що "ти залишаєшся порядною людиною доти, поки не починаєш рахувати хто і скільки тобі винен, і не лізеш у політику"!
Відповісти
Кравчук - представник кримінального режиму №1, та й ще прикривається Богом. Злодій з широкої дороги. Примітивний місцевий "кармалюк" з ментальністю вантажника. Нехай би розповів, як будував дорогу Вашава -Київ з донецькими "субпідрядниками" і як баптист-брат по вірі з Теремно, виграв тендер на це будівництво, маючи в дворі лише тачку, лопату і рябого голодного пса. Як організатору кримінального "режиму", йому довелось з допомогою прокуратури залишити "Укравтодор" і прилаштуватись з фальшивим дипломом на задвірках Мінтранспорту 11-тим заступником міністра. Де пройшов Кравчук, там шлейф криміналу, непрофесіоналізму, свар, скандалів. Так що свої "вересневі тези" по здоланню кримінального режиму в Україні і області можеш розповідати з амвону в церкві християн-баптистів. Ще й рясу одягнути - вона тобі буде до лиця.
Відповісти
Облити бродом, не розібравшись, можна кого завгодно. У Кравчука на руках - висновок експерта про справжність диплома. Та й "Фальшивим" став цей диплом раптом у 2010, коли до влади прийшли регіонали. А тендер на будівництво виграв не "баптист-брат по вірі з Теремно", кум Романюка (який на той час був губернатором) з Липин(про тачку й лопату - правда). І тендер проводив не Кравчук, а обласний автодор. А Кравчук мусив розгрібати ситуацію. Після чого Романюк, образившись, повернув 85 млн грн в Київ, сказавши, що не можуть освоїти. Скан документів другувала місцева газета.
Відповісти
Якщо диплом справжній, то чому він пише, що має середню освіту? Хай поїде у вуз і візьме дублікат диплому. Бо прогнозую, що скаже загубив диплома чи невістка порвала.
Його ледь за той диплом не посадили. Він уник відповідальності, бо групу собі оформив. А зараз вилікувався і готовий відстоювати інтереси родини, бо вона в нього велика і всім треба лад дати.
Опосзорився, коли за державні гроші дороги будував, що аж Тимошенко його витурила з посади.
Я буду здивований, якщо за цього кандидата з забитого Полісся хтось проголосує окрім його подєльніків та родини.
Відповісти
Ніхто його нікуди не "турив". Автодор за квотою дістався "Нашій Україні", тому місце звільнили. Ющенко призначив свою людину - Гуржоса, який досі, наскільки мені відомо, перебуває в розшуку. "Він уник відповідальності, бо групу собі оформив" - Ви стикалися з можливістю довести щось у наших судах, коли дана команда "фас"? Якщо ні, то хай Господь береже Вас і надалі.
Відповісти
Опозиція висуває все нових суперкандидатів, намагаючись хоч якось зміцнити свої позиції. Але розбрат всередині коаліції наврядчи їм допоможе на виборах.
Відповісти
Кравчук - ніякий і нічого собою не представляє. Мова йде про розиток і культуру. Вантажник. З такими депутатами ми вже давно прийшли в тупик. А фальшивість диплома перевіряється не на експертизі, а тим, чи він зареєстрований у вузі. Тому що продається він з вузівськими печатками. Він ніколи ніде не вчився. Я сам цим питанням займусь і доведу справу до логічного кінця. В понеділок я їду у вуз.
Відповісти
І що буде, коли виявиться, що таки вчився? Ви підете до Кравчука і перепросите? Публічно заявите, що дарма принижували людину? Чи побіжите до І.П. просити, щоб "порішав" з ректором? Чи, може, Вам уже відомо, що "нужні люди" все у Львові "порішали", тому так впевнено заявляєте: "ніколи ніде не вчився"? Бо при власній нейтральності тут би мала бути хоча б якась нотка сумніву, а Ви так безапеляційно все стверджуєте, як ніби в тому вузі вже були, а не щойно збираєтеся.
Відповісти
" А фальшивість диплома перевіряється не на експертизі, а тим, чи він зареєстрований у вузі. Тому що продається він з вузівськими печатками." - у нашій країні все продається. Якщо, на Вашу думку, можна купити диплом з вузівськими печатками, то чому, поясніть мені, не можна купити довідку, що диплом зареєстрований, чи, навпаки, незареєстрований у вузі?! Чи ректор не такий самий українець, як і всі решта, які за гроші готові зробити що завгодно?! Зрештою, як і автор коментаря, який у вуз ще лише збирається, а вже гордо заявляє про те, що Кравчук не вчився.
Відповісти
На сьогодні владою "Закуплено спецзасобів: 10 тисяч пар наручників, 20 тисяч бронежилетів, 43 тисячі балончиків, понад шість тисяч кийків і 10 тисяч газових гранат.

Закуплено важкої автотехніки: 6 водометів, 30 автобусів для бійців, 20 автобусів для затриманих і п'ять автозаків". А ви давайте, продовжуйте топити опозиційних кандидатів. Тільки потім не забудьте розказати своїм дітям та внукам, що доклали рук до долі тої нещасної України.
Відповісти
Чому сьогодні "чесні" волинські журналісти гордо заявляють про те, що "не можу не висловити свою громадянську позицію з цього приводу", і поливають брудом Кравчука, але НІХТО! не пише про те, що І.П. купив уже всю пресу. Навіть коментарі на новинних сайтах модерують так, що гострих зауважень про І.П. тупо ніхто не пропускає! Чому я сьогодні, крім Волиньпосту, ніде не можу надрукувати коментар, що І.П. голосував "за" харківські угоди, списання 3мільярдного боргу олігархам, скасування пільг чорнобильцям і афганцям, пенсійну реформу, закон про мови?! Де громадянсьі позиції з цього приводу?! Чи вони є лише в Калахана та Лучика?
Відповісти
Вопрос риторический.
Відповісти
не такі вони вже й чесні, як ви думаєте, а щодо І.П. - якщо ви будете більш уважніше слідкувати за його політичним життям, то знайдете там відповідь на усі свої запитання.
Відповісти
А де поділи дві кримінальні справи про підробку диплома вищої освіти та про відмивання грошей на будівництві доріг.Красти не відповідати,видно скімось поділився.
Відповісти
У нас сьогодні відкрито маса кримінальних справ на опозиціонерів. Влада така. Ви вірите сьогоднішній міліції, прокуратурі і судам?
Відповісти
Останні новини
Вибори дають нам можливість здолати плани кримінального режиму, - Петро Кравчук*
05 вересень, 2012, 17:41