Департамент по боротьбі з наркозлочинністю позбувся 3 тисяч працівників

Департамент по боротьбі з наркозлочинністю позбувся 3 тисяч працівників
Департамент по боротьбі з наркозлочинністю Нацполіції після чистки кадрів позбувся 3 тис. працівників, продовжили роботу 600 осіб.

Про це в інтерв’ю «Сегодня» заявив перший заступник голови Нацполіції Вадим Троян.

«Ми серйозно почистили кадровий склад цього підрозділу. Було 3,6 тис. осіб, залишилося 600. Ми цю кількість знову збільшимо, але в новій якості і з новим менеджментом. І повернемо борців із наркобізнесом у районну ланку», — розповів Троян.

Він також додав, що подається новий проект роботи сучасної кримінальної розвідки.

"А може об’єднаємо всі подібні структури ("двійка", "сімка" і кримінальна розвідка) в один департамент. Намагаємося враховувати і закордонний досвід. Особливо, на мій погляд, нам підходить досвід двох країн. Передусім, це ФБР США. У них просто шалена агентурна мережа та контррозвідка. Це дуже потрібно й нам. Друга країна — Ізраїль. Там одна з кращих у світі контррозвідок. Вони працюють профілактично, бачать проблему в момент її зародження й не дають їй розвинутися", — зазначив Троян.

"Ми подали на розгляд зовсім нову структуру, але озвучити її наповнення, вважаю, повинен не я, а глава МВС з начальником Нацполіції. Для прикладу скажу, що пропонуємо об'єднати зусилля слідчих і оперативників в єдину службу детективів. Щоб подолати розмежування, коли оперативник віддає слідчому сирі матеріали і не відповідає за хід слідства", - додав перший заступник голови Нацполіції.

Нагадаємо, недавно радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко заявив, що в судах лежать близько тисячі позовів від звільнених під час атестації поліцейських.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже жуки прикинули куда поїдуть *для обміну досвідом* в Каліфорнію на океанчик і на Землю Обитованну за одно посповідатись і провідати родичів
Відповісти
Які США і Ізраїль!? Повиловлюйте спочатку планокурів по підїздах! "Шалена розвідка", дебіли, чорти б вас забрали!.
Відповісти
Останні новини
Департамент по боротьбі з наркозлочинністю позбувся 3 тисяч працівників
21 червень, 2016, 22:47