Фермер господарював на чужих землях

Фермер господарював на чужих землях
Директор одного із сільськогосподарських товариств Волині самовільно зайняв земельні ділянки державної власності земель запасу та резерву площею 280 гектарів.

Про це 5 вересня повідомили в прес-службі УМВС України у Волинській області.

Господарник, не укладаючи договорів оренди і не маючи інших документів, що посвідчують право користування наділами, обробляв земельні ділянки і вирощував сільськогосподарські культури, від реалізації яких отримував прибутки.

Порушника викрили працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області. За їхньою інформацією, фермер порушив ст. 125 і ст. 126 Земельного кодексу України, самовільно зайнявши та використовуючи земельні ділянки з метою одержання прибутку і не сплачуючи при цьому коштів за їхнє використання.

Відповідно до висновків інспекції сільського господарства у Волинській області, чоловік завдав державі шкоди на суму 251 тисяча гривень.

Слідче управління УМВС України у Волинській області порушило кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 1971 (Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво) КК України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Фермер господарював на чужих землях
06 вересень, 2012, 10:31