Голова ОДА зустрінеться із прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом

Голова ОДА зустрінеться із прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом
Сьогодні, 23 червня 2016 року, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик із робочим візитом перебуває у Києві.

Там же бере участь в Українському Форумі з енергоефективності 16 «Фонд Енергоефективності – КЛЮЧОВИЙ START–UPУКРАЇНИ: закони, інвестиції, виробництво», організатором якого виступило Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Варто зауважити, що відповідний форум є першою найбільшою міжнародною платформою в Україні, й має на меті об’єднати учасників українського ринку та міжнародних інвесторів – з фокусом на інвестиційні можливості вітчизняного ринку енергоефективності. На цьому, зокрема, й наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

˗ Фонд енергоефективності – нова ефективна, прозора та вільна від корупції установа, що створюється на засадах партнерства держави та міжнародних фінансових організацій та донорів, ˗ підкреслив Геннадій Григорович. – Його місія – захистити й підтримати громадян, покращити житлові умови людей, знизити споживання газу і рахунки домогосподарств, зробити крок до енергетичної незалежності України.

Фонд залучатиме інвестиції до фінансування енергоефективних проектів. Ними стануть дешеві, довгі кредити, донорські й державні фінанси, зекономлені громадянами житлові субсидії. Крім того, фонд пропонуватиме доступні типові проекти енергоефективності для багатоповерхівок, рекомендації для індивідуальних будинків. Дієва модель фонду напрацьована спільно з партнерами з ЄС та Уряду Німеччини. Його інноваційність вже відпрацьована у країнах-сусідах України: Польщі, Литві, Чехії.

Відтак керівник найвищої виконавчої гілки влади в області Володимир Гунчик матиме можливість ознайомитись із роботою фонду енергоефективності, необхідною законодавчою базою, окреслити його стратегічні цілі та завдання, потенціал впровадження, ба більше – перейняти позитивний досвід впровадження енергозберігаючих технологій у житлових будинках, бюджетних установах та комунальних закладах тощо.

Окрім того, погоджено робочу зустріч голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом. У другій половині дня Володимир Гунчик при особистій зустрічі з Володимиром Гройсманом обговорить ряд актуальних питань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а що далі? а нічого, як завжди, де блін те "покращення"? Нє, ну обіцяли ж... Вже третій рік валять на "папєрєдніків", війну, путлєра, на кого завгодно...
Відповісти
Вам, шановний, треба до окуліста, бо Ви не бачите очевидного: для прикладу візьмемо нашу Волинь:
1.
2.
3... курча, а написати-то і нема що))) Хоча ні: новина, що голова ОДА зустрінеться з прем'єром, вже покращення - може поговорять, може той почує про Волинь, може чим перейметься. Ц- вже покращення. Причому, реальне.
Відповісти
може,може,може....а, ще кажуть - "можливо у майбутньому", все - конкретики жодної
Відповісти
Останні новини
Голова ОДА зустрінеться із прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом
23 червень, 2016, 10:25