Українцям потрібно якнайшвидше видаляти свої акаунти з російських сайтів

Українцям потрібно якнайшвидше видаляти свої акаунти з російських сайтів
Сьогодні російська Держдума в третьому, остаточному читанні схвалила "антитерористичний" законопроект, внесений депутатом Іриною Яровою. Про це інформує Експрес.

Цей документ зобов'язує російських операторів зберігати дані клієнтів протягом півроку і надавати їх російським спецслужбам.

Мова йде про особисті листування в соцмережах і на пошті, файли, якими обмінюються користувачі, і навіть дзвінки та sms. Крім того, компанії зобов'язані допомагати спецслужбам розшифрувати весь трафік.

Таким чином працівники ФСБ, якщо захочуть, дізнаються логіни, електронні адреси, номери телефонів, перелік контактів, друзів і родичів користувача (в тому числі і громадянина України) та багато іншої інформації.

У зв'язку з цим українцям, які не згодні з таким тотальним стеженням за особистим інтернет-простором, пропонуються поради щодо видалення з російських сервісів. В першу чергу йдеться про соціальні мережі "Одноклассники", "Вконтакте" і "Мой мир", поштові сервіси Yandex і Mail.Ru, а також про блог-сервіс Livejornal («Живий Журнал» або ЖЖ).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені боятись нічого!!!!
Відповісти
Аналогічно...
Відповісти
відключити інтернет повністю? Навіщо він пересічному?
Відповісти
Нехай для початку обрані українці позбудуться фабрик, нерухомості, іншого капіталу на території рашки. А тоді вже щось там вимагайте від смертних
Відповісти
Нехай кацапські ФСБешніки дивлятся мою сторінку.Нехай їм повилазить.Хто сидить на заробітках в московії,то нехай переживає за те ,що родичі пишуть в інеті.
Відповісти
Дати пароль від сторінки в однокласниках? Щоб їм менше прийшлось напрягатись!!!))) Нам простим смертним то чого боятись? Що сторінку в інтернеті вкрадуть? Тоже мені трагедія.
Відповісти
Простим людям нема чого боятись...СБУ теж стежить...i що?
Відповісти
А мені пофіг
Відповісти
Останні новини
Українцям потрібно якнайшвидше видаляти свої акаунти з російських сайтів
25 червень, 2016, 02:50