Перед професійним святом волинські спортсмени стають майстрами

Перед професійним святом волинські спортсмени стають майстрами
Напередодні Дня фізичної культури та спорту 11 волинських спортсменів отримали звання «Майстер спорту України».

Про це 6 вересня повідомили в прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Напередодні Дня фізичної культури та спорту України голова облдержадміністрації Борис Клімчук та його заступник Олександр Курилюк привітали та відзначили кращих волинських спортсменів, тренерів та фахівців.

Звання «Майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное» отримали Юрій Вандюк, Роман Повх та Андрій Рибачко. «Майстер спорту України з волейболу» - Юлія Біньковська та Ольга Стасюк. «Майстер спорту України з боротьби самбо» - В’ячеслав Пантус і Андрій Кухарук. Ігор Вітковськийудостоївся звання «Майстер спорту України з важкої атлетики», Катерина Гвардіяк - «Майстер спорту України з плавання», Олександра Голуб - «Майстер спорту України зі спортивної акробатики», а також Василина Вітовщик - «Майстер спорту України зі спортивної ходьби».

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук наголосив, що «в спорті не можна економити, бо це – вищі досягнення, відтак – максимальні видатки. І ми цього робити не будемо. Але наше завдання максимальну кількість людей залучити до занять фізкультурою».

Голова ОДА повідомив, що на березі озера Світязь, в селі Пульмо, на базі Володимир-Волинської школи-інтернату вже наступного літа для спортсменів облаштують базовий табір.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ОДА, спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перед професійним святом волинські спортсмени стають майстрами
07 вересень, 2012, 09:25