ЗМІ: в Радехові депутата-«свободівця» зловили на хабарі. ФОТО

ЗМІ: в Радехові депутата-«свободівця» зловили на хабарі. ФОТО
На Львівщині ще 23 червня затримали депутата Радехівської міської ради. Він вимагав від підприємця майже 7 тисяч гривень хабара за надання в оренду земельної ділянки.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

За даними ZAXID.NET, мова йде про 41-річного депутата від ВО «Свобода» Андрія Макара.

Його затримали під час одержання грошей біля приміщення міської ради, повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

За даними поліції, депутат за 6,8 тис. грн він пообіцяв надати в оренду земельну ділянку для облаштування двох стоянок таксі, а також посприяти у цьому питанні під час розгляду на сесії, оформленню необхідних документів та подальшому підписанню договору про надання права на організацію паркування транспортних засобів у місті.

У поліції зазначають, що депутат є також головою комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології цієї ж міськради.

За даними ZAXID.NET, мова йде про Радехів. Згідно з рішенням Радехівської міськради від 18 листопада 2015 року, головою комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології був призначений член фракції ВО «Свобода» Андрій Макар.

За фактом вимагання неправомірної вигоди слідчим управлінням ГУНП у Львівській області було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.14, ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Йому загрожує позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Отримані гроші у хабарника вилучили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну й то що, шо свободовець? Вiн що, iсти не хоче?
Відповісти
сволотівці, як і ваші атавісти, тільки за ідею.
Відповісти
видпустить бо Надя Гавченок прийде порядок наведе.в ньго стояв на Майдане.зараз Сцане в Бок прийде та.всех первэ або кинет гранату...ура...хай живуть Эврапейски ценности
Відповісти
Прийшов в депутати,то треба бігом бабла заробити.Депутати,то заробітчани яким не потрібно кудись їхати.Слава депутатам!
Відповісти
Супер новина? ну депутат, ну взяв і, що тут дивного, дивно булоб коли депутат живе в гуртожитку їздить в тролейбусі і не взяв оце сенсація, так само суд, прокурор ітд
Відповісти
Ганьба люди його обрали а він позориться 7 штук бере. закон треба. Брати не менше 10 штук. Слава Україні.
Відповісти
Треба таксу встановити. Якщо позоритись то позоритись по крупному! А взятка має бути мінімальна 100 000. А то за якихось там 300 баксів позоритись))))))))))))))
В україна корупція бистріше поборола антикорупцію.)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) От лохи. А саме цікаве що голова люстраційного комітету Волині самий корумпований голова Волині. То пан Ярмольський, бувший сільський голова Маяків. Його з міченими купюрами на гарячому СБУ взяли і хоть би що. На другий день з чистою совістю на роботу. Як нічого і не було.
Відповісти
хай на ці гроші хоч щебнем ями в місті позасипають а то пройти неможливо не те щоб проїхати.
Відповісти
гниле керівництво містом в тому радехові, мер в америку їздить, гроші на це є, а дорогу в центрі два десятки років зробити не можуть, ями такі, що не кожна машина проїхати може.
Відповісти
Нема держави Україна є поле на якому йде бій за гроші(
Подивишся на це все гидко робиться, совість, честь, мудрість скоро зникнуть з обігу в наших діалогах
Відповісти
Останні новини
ЗМІ: в Радехові депутата-«свободівця» зловили на хабарі. ФОТО
26 червень, 2016, 21:21
Вечірній Луцьк. ФОТО
26 червень, 2016, 20:29