Personal style: літо з білого аркуша. ФОТО

Personal style: літо з білого аркуша. ФОТО
Класна зачіска - козирна карта стильного образу. З нею легко приховати недоліки і підкреслити виразність, з її допомогою можна змінити форму обличчя, голови і навіть пропорції тіла.

Тонкощами перукарської майстерності Яна Маланій володіє досконало, але переконана, що правильно підібрана стрижка - це лише частина образу, яка влучно доповнює стильні "луки" модниць та модників.


Батьки Яни були налаштовані, що їхня донька має здобути «серйозну» професію. Але 19-річна «стильна штучка» вирішила інакше. Математика, фізика, історія – все це було, на її погляд, занадто нудно. Дівчина хотіла займатися чимось креативним, створювати щось власними руками.

"Я вважаю, що можна бути успішним у професії лише за умови, що вона приносить тобі задоволення", - каже Яна.

Для клієнта імідж перукаря пов'язаний з якістю послуг, вважає майстер. Професійний образ складається з багатьох чинників, включаючи, насамперед, зовнішній вигляд, тому, звісно, екстравагантність, розцяцькована прикрасами та аксесуарами, - просто табу.


Яна віддає перевагу зручному практичному одягу, а тому в щоденних "луках" переважає лаконічна досконалість, як кажуть, «нічого зайвого» і зі смаком. Серед улюблених брендів відзначила іспанську ZARA, чимало речей H&M та Mango, а от денім останнім часом купує в магазинах LTB. Частенько забігає в бутік Gota.


Весь день на високих підборах простояти біля перукарського крісла - ще один imposible (англ. «неможливо»), пов'язаний з роботою Яни. Тому в пріоритеті лишаються кеди, балетки, босоніжки на низькому ходу і навіть кросівки, залежно від обраного "луку" дівчини.

"Стиль одягу повинен відповідати певній ситуації, а дрес-код безпосередньо залежить від події або місця, куди ви йдете, - каже Яна. - Звичайно, збираючись на open-air концерт чи фестиваль, коктейльна сукня та підбори будуть недоречними, та й «скакати» під драйвову музику в натовпі на 15-сантиметрових шпильках – цілковита маячня і несмак".

Цей літній сезон пропагує жіночність, тому для затишних посиденьок з друзями поза роботою образ Яни кардинально інший. Йдеться не про рукави-ліхтарики та банти, а про літні сукні, спіднички, легкі блузи та аксесуари, які додають образу дівчини яскравості та легкості.


Якось під час розмови зачепили тему улюблених кольорів. Як зараз пам’ятаю, Яна тоді випадково зазначила, що любить світлі відтінки, а білий колір для неї - баланс свіжості та чистоти, досконалість і водночас повна свобода. Тоді я цьому значення не надала, але, готуючи матеріал для статті і передивляючись фотографії, не могла не помітити, що саме білий колір переважає в житті Яни цього літа.


100-відсотковий must have - білі майки та футболки, яких в гардеробі дівчини назбирається добрий десяток.

"Стильний образ – це дещо більше, ніж просто одяг", - переконана Яна. Тому на аксесуари, годинники, прикраси і навіть зовнішній вигляд гаджетів вона звертає особливу увагу.

P.S. Білий корпус телефону Blackberry влучно це підкреслює.

Ще один особливий «модний аксесуар», який допомагає скрізь все встигнути активній та непосидючій Яні, - її автомобіль Smart.

Цей мініатюрний «розумник» (англ. «smart») прекрасно доповнює стиль тендітної володарки не тільки своєю присутністю, а й кольором, адже навіть при виборі авто Яна віддала перевагу світлим тонам.

P.S. Думка про те, що жінки вибирають авто під колір капелюшка, - це всього лише думка. Яна капелюшків не носить.


В наш час зовнішність має величезне значення у всіх сферах нашого життя: на особистому фронті, на ділових перемовинах, в повсякденних справах, під час відпочинку. Виглядати завжди у формі дівчині допомагає регулярне відвідування спортзалу.


І навіть тут помітні деталі - стильні рукавички тому доказ.

Важливим фактором у виборі професії перукаря стають особисті якості. В перукарі можна йти тільки в тому випадку, якщо ви креативні, терплячі, легко долаєте стреси і, звичайно, стежите за власним стилем. Виявили в собі такі здібності? Тоді впевнено крокуйте до мети. Ну або шукайте власні шляхи реалізації, але головне - лишайтесь стильними.

P.S. Доречна порада від майстерного перукаря: не прагніть будь-що мати ультрамодну зачіску, якщо вона вам не пасує, це може тільки зіпсувати ваш образ.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 55
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гарна та мила дівчина... фото є вдалі...але не всі... але це вина фотографа і ті які їх виставили на показ.. але так все ок!!!
Відповісти
Бачив цю крихітку декілька разів у себе на Лесі Українки,дуже приємна та позитивна
Відповісти
можна її побачити ще і у нічному клубі одному
Відповісти
і не лише в одному, і не лише в клубах, а і в готелях під Луцьком заробила одинока матуся собі на машинку
Відповісти
чесно? - даже і спорити не буду. бо щось я її чоловіка і не бачив. бо щось всі там танцюють у тих клюбах, а потім всі джесь різко пропадають. цікаво, а куди......?
Відповісти
Оригінальна дівчина, креативний майстер ! рекомендую !
Відповісти
Пані Марино, а ви спробуйте показати стиль тих, хто одягається на базар стайл і їздить на жовтоабусних міні. Може тоді стане креативніше і цікавіше. А то постійно дівчата відтюнінговані в рваних джинсах too much для луцька.
І не забудьте гнівний коментар внизу, про те що у мене низька самооцінка. ви це любите.
Відповісти
Шановна Дано,мені прикро читати Ваш коментар. Будучи співведучою рубрики "Стильний Луцьк" про самооцінку нічого писати не буду,це діло особисте.а відносно "героїв" рубрики-кожен може стати матер'ялом для наступної статті. Якщо людина стильна,яскрава та цікава особистість-ми тільки раді працювати.
Відповісти
якщо треба, можу дати телефон репетитора української мови (для вивчення елементарних правил правопису і пунктуації)...
Відповісти
те саме хотіла відписати))))
Відповісти
Шановна Іванно, вам би трохи складнішу літературу почитати, типу "українська для початківців"
Відповісти
Пані Дано, ви щось плутаєте: тютінгу майже нема, нормальна собі така дівчина, та й машина далеко не нова й недорога.
Відповісти
Давайте напишем о Вас, девушка высокого интеллекта и знающая себе цену ))
Відповісти
дійсно ..коли Ви вже нарешті будете писати українською мовою.. а не галімим суржиком???
Відповісти
Підтримую.
І ще надто багато пані Марина тут виписує про самооцінки
Видно, з своєю проблеми
Відповісти
То та Марина, яка настільки модна, що одягла на модний показ блузку з позаминулого сезону мохіто?
Відповісти
Навіщо вживати іноземні слова, якщо писати правильно для тебе - INPOSSIBLE так би мовити?
Відповісти
Скільки людей - стільки думок. Вам, Іванно , не варто коментувати відгуки до власної статті, бо це непрофесійно. Не робіть помилок своєї колежанки.
Відповісти
Очень профессионально отвечать на вопросы, касающиеся собственных трудов. Не профессионально молчать и прятаться )) ваши познания в этой сфере устарели
Відповісти
Ну так. Куди ж мені до дами в снікерсах, які давно пора викинути в смітник . Не судіть і судимі не будете мадам Марина.
Відповісти
ну фсьо! я пішла за попкорном!
Відповісти
скоро цю пані Марину в Луцьку любитимуть як Галю, ту шо Конах
Відповісти
фотографу великий плюс!!!! і дівчина мила!!!! але коли доходиш до коментарів пані Майко - все жах аж верне від її зверхності і російської. Панове власники Волиньпост я не Розумію Російську чому автор веде рубрику російською???? та в нас більша половина Kуцька десь жила по чудових закордонах але ми не залишаємо коментарі монгольською, кастиж, чи норвезькою! пані Майко з класичної "за Двома зайцями" не потрібно мати усіх людей за дилетантів - все життя працюю в індустрії моди знаю що справжні стилісти і метри моди дуже коректно відносяться до інших, але то Справжні! не здивуюсь якщо ви через деякий час з'явитесь десь і будете піаритись ось я така зухвала з особистою думкою вела рубрику стилю ніколи не боялась висловити свою думку а на справді від вас іде якась злоба, цинізм ну і відносно стильності потрібно хоча б прагнути до досконалості як казав Чехов: в людині повинно бути все прекрасне лице, одяг, думки і душа !

P.S. Volynpost прохання купіть вашій авторці Український словник і найміть репетитора з Української
Відповісти
про зверхність + 100%
підпишусь під кожним словом... треба бути простішою в душі - і не буде стільки бруду під статтями
Відповісти
так, я також погоджуюся,що людина,яка є розумною, стильною та мудрою жінкою такого ніколи не писатиму. це таке комільфо таке робити... фе!
Відповісти
Пані Майко, не сприймає критики. Може, в неї якісь комплекси? Мені здається, що вона просто всіх зневажає і ненавидить, а Луцьк вважає провінційним болотом. То чого ж ви сюди приїхали? Жили б в Кийові, ходили на тусівки. Бридко, пані Марино. Просто бридко. І ваші пости в фейсбуці жлобські і ви не надто приємна, очевидно, особа. Повірте, ради цікавості зайшла у фейсбук і поглянула, що ви за цабе. Побільше людяності, панянко. Побільше душевності. Побільше тепла. Цього у вас, на жаль, немає.
Відповісти
Ненавидить всіх, бо мужика поряд не має! Всі розбігаються як ошпарені!
І чому б це....???...
Відповісти
Вони не втікають, а не підходять по стилю:)
Відповісти
смішно це чути від людини, яка не має смаку
Відповісти
Мета життя - прожити його з повною віддачею, додати в нього трішки романтики, розбавити все креативом - ось її девіз...)))Стильна, яскрава, енергійна, спортсменка, шумахер..)))Любимо тебе, наша "Крихітка"!!!)))
Відповісти
Пані Марино, вивчіть нарешті українську. Пані Іванно, без вас рубрика була краща. А загалом, повний відстій всі ваші статті. Можна подумати, півміста може собі дозволити дорогий одяг, хоч якусь машину і зверхній вираз обличчя. Дівчата, в країні війна, а ви ятрите душі жінкам і дівчаткам, які можуть собі дозволити хіба одяг із магазинів секонду чи все по 50.
Напишіть про простих дівчат(продавців, що цілий день на ногах, прибиральниць, що за вами каки прибирають, жінок, які думають не за стиль, а за те, щоб вижити). Спустіться на землю, милі леді і тоді повірте, коментарі вашій роботі будуть тільки схвальні.
Відповісти
Так Zara і вищезгадані марки одягу той самий Китайширпотреб,але ж нашивочка H&M гріє душу ,,модницям"))))
Відповісти
Янчик, молодець! Ще б всім людям бути такими креативними, життєрадісними та позитивними, тоді і у нашому суспільстві було б менш негативу.
Відповісти
Як кажуть: чуже бачиш за лісом, а свого не видно під носом))
Чи Яна в тебе хлопця в молодості відбила? Чи ти вже така страшна й тебе чорти беруть? Нащо наклепи на дівчину зводиш?
Відповісти
Про снікєрси... Клас!!!
Якщо чесно, то Діма правий на 100%, пані Марино, а Ви взагалі то в курсі , що в державі війна, і просто тошнить від Ваших статей. Спробуйте себе в чомусь іншому...
Відповісти
В нас війна нікого не цікавить... Кого не запитай-всі десь відпочивають,шмотки купують нові, телефони, думають про бренди, про власні будинки\авто, он с-ки квартир будується в місті, що ж Ви панове?
Відповісти
І сеструня в неї така сама.
Відповісти
:) ;) знані у місті дівчатка
Відповісти
P.S. Білий корпус телефону Blackberry влучно це підкреслює.

Дякувати Богу,що не айфон!!! В дівчини дійсно є стиль, а не айфон...
Відповісти
До чого тут айфон? В тебе був цей телефон що ти дурню таку пишеш? Чи просто грошей немає щоб дозволити собі таку покупку?? Аж бісить коли об***ають Apple ті люди, які навіть в руках його не тримали!!!
Відповісти
на мій погляд, пані Яна не заслуговує того,щоб після статті про нейі народ виливав отаку жовч один на одного. Майте елементарну тактовність. Щодо рубрики,мені як читачці найцікавіше було читати проІрину Салецьку(як купити дорогі якісні речі в і-неті з шаленими знижками). На сьогодні-це актуально. Звісно,маючи з/п не 1300...
Відповісти
Їй 19??? Всі 35 !!!!!!!
Відповісти
ду ну нафіг ... а реально скільки років даній дівчині?
Відповісти
їй десь так 29-31 в цих межах.
Відповісти
так, виглядає удвічі старше!
Відповісти
а чому номер машини не стерли із першої фото?
Відповісти
При чому тут сірі миші і правельність! Тут пишемо щоб Маруська була нормальною жінкою, а не вискочкою, та ще й з русизмом!!!
Відповісти
добре заробляють провінційні перукарки без освіти у тому Луцьку!
Відповісти
почитайте вище, де заробляють?
Відповісти
Маланій Яна Ігорівна 1985-09-05.
через два місяці - 31, не сперечайтесь
Відповісти
виглядає на 35-37 р
Відповісти
Агов , Марино!!!!
Де Ви пропали. Нам сумно.
Відповісти
фу бичка
Відповісти
А чого коменти скриті?!?
Відповісти
Останні новини
Personal style: літо з білого аркуша. ФОТО
30 червень, 2016, 14:05