За контрабанду амфетаміну дали 9 років

За контрабанду амфетаміну дали 9 років
На Волині за матеріалами Служби безпеки України до 9 років позбавлення волі засуджено двоє контрабандистів амфетаміну.

Про це повідомили у прес-службі СБУ на Волині.

Співробітники Служби безпеки України у ході спільної з Агенцією внутрішньої безпеки Республіки Польща спеціальної операції викрили та ліквідували канал контрабанди амфетаміну в особливо великих розмірах з Республіки Польща в Україну. Психотропна речовина призначалась для подальшого збуту на території України.

У листопаді 2011 року під час поглибленого огляду легкового автомобіля, яким громадянин України та громадянин Республіки Польща слідували з РП до України через митний пункт «Ягодин» Ягодинської митниці, правоохоронці виявили шість пакунків з амфетаміном загальною вагою 3 кілограми 465 грамів. Щодо затриманих СБУ порушила кримінальну справу.

У ході подальших оперативно-розшукових заходів співробітники СБУ отримали інформацію про те, що на території Республіки Польща в приватному господарстві зловмисники зберігають велику партію амфетаміну.

Після інформування Службою безпеки України польських колег 21 березня Агенцією внутрішньої безпеки Республіки Польща на території одного з приватних господарств пункту Бистриця Стара Люблінського воєводства було виявлено та вилучено з незаконного обігу понад 166 кілограмів амфетаміну.

А вже 5 липня двоє наркокур’єрів, затриманих на території України під час контрабанди психотропної речовини, засуджені Любомльським міським судом Волинської області до 9 років і 2 місяців позбавлення волі кожен з конфіскацією всього майна. Судовий вирок вступив у законну силу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За контрабанду амфетаміну дали 9 років
07 вересень, 2012, 11:36