Луцькі журналісти хочуть бачити і чути мера частіше

Луцькі журналісти хочуть бачити і чути мера частіше
Представники засобів масової інформації Луцька направили до луцького міського голови Миколи Романюка звернення з проханням відновити щотижневі прес-конференції.

Під зверненням, де мера просять відновити практику регулярних прес-конференцій, підписалися 18 журналістів чотирнадцяти інтернет-видань, газет та громадських організацій.

Текст звернення, як і сама ініціатива написання такого прохання, виникла у мережі Facebook.

У документі наголошується на тому, що саме міський голова є розпорядником важливої для життя громади інформації, а принцип гласності є одним з визначальних у діяльності міської ради, відповідно до статуту.

Відтак журналісти просять відновити практику проведення регулярних прес-конференцій, яка існувала за часів мерства Богдана Шиби. Тоді зустрічі з пресою відбувалися щотижня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Романюк, ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де можна прочитати звернення?
Відповісти
Ти – шайтан луцький, проклятого чорта брат і товариш, самого Палиці секретар. Який ти в дідька лицар, коли не вмієш голою сракою їжака забити?! Не годен ти синів християнських під собою мати! Вавилонський ти кухар, македонський колесник, єрусалимський броварник, олександрійський козолуп, Великого і Малого Єгипту свинар, вірменська свиня, подільський кат, московський злодій, самого гаспида байстрюк, бо дідько втисся твоїй матері, усього світу й підсвіту блазень, а в нашого Бога найостанніший дурень. Тебе самого і виконкому твого ми не боїмось – землею і водою будемо битися з тобою, нехристе проклятий! Так тобі журналісти відповідають. Числа не знаємо, бо календаря не маємо, місяць у небі, рік у книзі, а день такий у нас, як і в вас – поцілуй у голу сраку кожного з нас!
Відповісти
Останні новини
Луцькі журналісти хочуть бачити і чути мера частіше
07 вересень, 2012, 15:36