«Сармат» про АТО та Валентина «Батю» Лихоліта

«Сармат» про АТО та Валентина «Батю» Лихоліта
Нещодавно проти засновника добровольчого батальйону "Айдар" Валентина "Баті" Лихоліта було відкрито кримінальне провадження за підозрою в організації озброєної банди, розбої, проникненні в житло, викраденні двох або більше осіб та інше. Після чого розгорівся скандал, адже активісти блокували Печерський районний суд міста Києва, де слухалась справа, а сам обвинувачений не вважає себе винним.

З цього приводу ми спілкуємось із побратимом "Баті", керівником Спілки воїнів АТО Волині Олегом "Сарматом", який розповідає про реальний стан подій на Донбасі, чому Валентину Лихоліту було висунуто обвинувачення та як, на його думку, потрібно розв'язати конфлікт на сході України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
до бандерів...
Відповісти
Скажфть дьому придурку з доробату нехай в 41 (51) бригаду піде, і там послужить, а не граблять жителів донбасу, я замувився від місцевих мешканців служати скарги на них, всеь колишній сектор "А" знаж що таке банда "Айдар"
Відповісти
А ти, бачу, бувалий. 14 бригаду 41 називаєш. Сиди, тріпло диванне і не висовуйся зі своїми "знаннями".
Відповісти
Цітата із Кіплінга-"Послушай, человеческий детёныш, - сказал медведь Балу, - я учил тебя Закону Джунглей, но у бандерлогов нет Закона. Бандерлоги - отверженные. У них нет собственного наречия, они пользуются украденными словами. У них не наши обычаи. У них нет памяти. Они уверяют, что они великий народ, но падает орех, и они всё забывают об этом. Бандерлогов много, они злы, грязны, не имеют стыда, и если у них есть какое-либо желание, то именно стремление, чтобы в джунглях их заметили. Они всё собираются избрать себе вожака, составить собственные законы, придумать обычаи, но никогда не выполняют задуманного."
Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=ScOl3919vi0
Один поважний чоловік сказав тут тобі пару слів )))
Відповісти
Москаль це супер "поважний" чоловік! А по суті? Що сам можеш сказати? Словов бракує? Чи словей?
Відповісти
Бидлу давнопора на нари НІчесті нісовісті бідло зажране.
Відповісти
Цей "херой" - колишній прапорщик із однієї Луцької військової частини, що існувала колись в районі Красного, і зовуть його Олег Твердохлєб.. Все, що цей колишній кусок ніс на цьому інтерв'ю - повна маячня. Особливо вражають його "достовірні відомості" про Ч+6 для танків кантеміровської дивізії і знищені цілі батальйони псковської десантної дивізії. Але його брехню і невпевненість видають тремтячі руки. Кусок - він і є кусок, в цей мутний постмайданівський час зловив хвилю і тепер мандрує з одного "патрійотичного публічного заходу" на інший. І інтерв'ю дає, ну да, куди ж без цього.
Відповісти
Ти придурок там був .ти запитай у волонтерів хто токий Олег. Сам ти "кусок" Г**НА

Відповісти
Батя це мародер
Відповісти
А как прапор стал капитаном
Відповісти
Там, в "Айдаре" были и чисто идейные,которые честно и отважно воевали и жизнь свою отдавали за идею, за Украину.
Відповісти
"были и чисто идейные...", а решта?-бандерлоги!
Відповісти
Останні новини
«Сармат» про АТО та Валентина «Батю» Лихоліта
03 липень, 2016, 20:45