«Ніч у Луцькому замку-2016»: як це було. ВІДЕО

«Ніч у Луцькому замку-2016»: як це було. ВІДЕО
У ніч з 2 на 3 липня в самому серці Волині відбулося грандіозне арт-шоу "Ніч у Луцькому замку", що стало найобговорюванішою подією останніх днів.

Після двох років перерви організатори фестивалю вирішили трішки змінити спрямування, адже, окрім історії, додали багато казок та містики.

Головним виконавцем цієї ночі обрали відомий нині гурт "The Hardkiss", який залишили на десерт, адже ті виступали близько третьої години ночі. Окрім того, було представлено новий проект Галини Конах "J.A.Y.a.H".

А про те, що відбувалось та головному арт-шоу Луцька, дивіться (та шукайте себе) у спеціальному репортажі Богдана Коваля.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нарешті волиньпост просунувся з новинами, як завжди.
Відповісти
Враження подвійні.
Про недоліки - найневдаліше розташування сцени, яке я бачів у Луцькому замку. Перед сценою дуже мало місця, а збоку не видно, бо сцена завішана. Звук був, відверто кажучи, просто лайно. Вокалу чути практично не було, інструменти зливались в какафонію. Не вистачило коштів на нормальний звук чи непрофесійність організаторів у виборі апаратури?
Екран прікольний, але висів дуже низько, 1/3 зображення видно не було, бо заставлено все апаратурою. Але то очевидно через малу висоту самої сцени, цікаво, знову економія на сцені чи непрофесійність організаторів? Прикро, що півночі на екрані показували лише логотип дійства, невже не можна підготуватись і зробити гарний відеоряд, щоб цікаво було дивитись, а то лише вогонь і вогонь...ну і абстракції на хардкіс.
Світло - до виступу хардкісу можна було подумати, що світлорежисер спить, мляві промінчики, не в попад. Мабуть на хардкіс був інший світлорежисер, він розпалив сцену вже яскраво.
Про виконавців - в кожного свій смак, але Луйко мені здався престарілою копією на «Zdob şi Zdub» з понтами. Хардкіс - то на любителя. Любителі були, їм сподобалось, ну і добре.
По організації - провальні черги за браслетом, можна 5 дівчат поставити, навіть 10 на початку і черг не буде.
Режесура заходу хромала усюди, то невчасно почнуть (гармидер 10 хв на сцені чого чекав?!), то не вчасно закінчать (вже не співають, а світло та відео супровід ще іде), то дірки між виступами, час не прорахований, люди бігають як стадо від сцени до перфомансу і не знають де ж розпочнеться дійство.
Ведуча - як в армії, вийшла, сказала і...пішла! А де ж робота з публікою? Можна людям розказати про гурт, який має виступати, детально, зацікавити, час непомітно пройде для глядача, а то оголосила і пішла, а на сцені метушня в темноті. Дуже не професійно так робити.
Особисте враження - нічого неперевершеного не відбулося, чи вартувало це 200 грн? Ну мабуть ні. Реально до 120.
Думка суб'єктивна, тому цікаво почути враження інших.
Відповісти
не був на дійстві, але комент достойний...аргументований. Респект. Бо зазвичай тут коментарі "веселі"...
Відповісти
Перший раз відповіді не отримали, то запитуємо повторно. Ви згадували на своїй сторінці у Фейсбук, що організатори платили оренду Замку. Отож як знаюча людина підкажіть, скільки ж коштувало орендувати Замок? Бо ж незабаром маємо робити "День у Луцькому замку", але вже без ГАРМИДЕРА. На сайті адміністрації Замку прейскуранту з цінами на оренду немає.
Чесне слово незнаємо до кого звертатися, бо Ніч закінчилася, а досі незрозуміло хто ж був організатором і на кого всі працювали, бо міськрада і гармидер виступали як партнери, так було написано в афіші.

А і доречі, вже не до Вас. Цікаво, як від проведення Ночі виграло місто?? Підприємці зрозуміло як виграли, бо паралельно в замку відбувся такий собі "фуд-фест", певна кількість лучан та гостей міста отримала моральне задоволення віддаючи власні кошти, а от саме місто, чи поповнить це бюджет наприклад, чи можливо нарешті відбувся довгоочікуваний прорив у розвитку туризму, культури!? Взагалі хотілося б почитати статтю чи інтерв,ю з "організаторами" з їхніми думками вголос, наприклад що вдалось, а що не вдалось, так би мовити з підведенням підсумків по Ночі у замку.
Відповісти
а що вас так верне від ГАРМИДЕРА?
Відповісти
Останні новини
«Ніч у Луцькому замку-2016»: як це було. ВІДЕО
04 липень, 2016, 09:50