Хто переможе на виборах у 23 окрузі: результати опитування

Хто переможе на виборах у 23 окрузі: результати опитування
На 17 липня призначено проміжні вибори народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №23 на Волині.

Офіційна реєстрація кандидатів завершилася, тож видання ВолиньPost запропонувало своїм читачам взяти участь в опитуванні "В кого, на Вашу думку, найбільше шансів перемогти у виборах на 23 окрузі?"

Найбільше голосів волиняни віддали за варіант "Інший політик", тобто підтримали кандидата, якого не було у нашому переліку. Так проголосували 26% (224 людини).

А серед запропонованих політиків на першому місці опинилась Кирда Людмила Федорівна(Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"). Її обрали 23% читачів, тобто 202 особи.

З незначною різницею наступну сходинку посіла Констанкевич Ірина Мирославівна ("Українське об'єднання патріотів - УКРОП). За неї віддали свій голос 22% опитаних (195 волинян).

Далі в рейтингу з результатом 18% (162 голоси) знаходиться Пирожик Олександр Веніамінович (Всеукраїнське об’єднання "Свобода").

Такий вигляд має наша трійка лідерів. Решта кандидатів у народні депутати набрала значно менше голосів.

Отож, наступну позицію займає Балицька Любов Антонівна
(самовисуванка). За неї проголосували 4% (39 осіб).

3% читачів (30 голосів) підтримали Булу Сергія Володимировича (Радикальна партія Олега Ляшка).

А на останній сходинці нашого рейтингу опинився Вовк Іван Іванович (самовисуванець). За нього проголосували 3% волинян (26 осіб).

Всього в опитуванні взяли участь 878 читачів нашого інтернет-видання.

Такі результати. Назвемо їх репетицією до виборів 17 липня. Цікаво, якою ж буде прем'єра?


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 26
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
опитування явно не з Маневич . у Маневичах кирда не набере і 1%. подивившись на її майно зрозумієш що гасподаркою і не пахне. Все заросле зіллям до колін вибиті вікна і обшарпані вивіски , сморід скрізь та ще і брехлива - оце лице кандидата . люди подумайте - вам за себе не соромно
Відповісти
Нічого подібного. Просто у тебе жаба болотяна поліська давить, що жінка сама досягла таких висот. Радий за Кирду і бажаю тільки перемоги!!!
Відповісти
голос Полісся, тупий і беспощадний)))
Відповісти
а я ні за кого , але правда за кирду бо це не тільки у Маневичах говорять. людина яка не наведе лад у себе вдома не наведе його ніде!!!
Відповісти
А де ж кандидат Порошенка-Гунчика?
Відповісти
Головне, щоб не перемогла кандидат укропу. Але продажні полішуки вже підтанцьовують: гоп-гоп - за укроп.
Відповісти
мабуть укроп - це найбільш прогресивна сила на Волині і вже видно результати нехай їм везе , говорити що щось не так може кожний , а от стати і зробити - тут ніц і у кущі
Відповісти
Переможе_ПирожикО.В.Виборці,прислухайтесь до моєї поради.Це людина,яка має великий досвід політичної роботи,а не якийсь там спеціаліст "широкого"профілю.Народний депутат це_ПОЛІТИК,а не спеціаліст-будівельник-юрист-економіст-викладач-медик іт.д.Ще раз наголошую_П О Л І Т И К!!!А політика (без філософії,по простому)це державно-суспільні стосунки,які вирішують тільки політики.
Відповісти
саме і не тутий , бо речі називає своїми іменами тут проти безгосподарності і нехлюйства кирди не заперечиш
Відповісти
А згідно іншого опитування, яке проводилось серед реальних людей, а не на інтернет сторінці, до якої жителі села не мають доступу взагалі, перемагає Констанкевич з результатом 29%. Кирда набирає близько 20%. В порівнянні з минулими виборами, у яких брала участь Кирда, її рейтинг впав на 2-3%.
Відповісти
а звідки такі дані? де можна подивитись, самому цікаво?
Відповісти
КИРДІ НІ!Перший раз обіцяла дорогу-другий школу-ніц нема-брехло і популістка(захаращила Хортицю і це в центрі МАневич)СТИДОБА !!!
Відповісти
Дуже хотілось надіятись на такі результати в реальному голосуванні!Ми за Вас Федорівна.
Відповісти
Вибори – це єдиний мирний шлях, через який можна заставити представників влади працювати на людей. Тому не можна допустити, щоб виборці знову були обмануті. Не обирайте тих, у кого дорога реклама, хто красується постійно на телебаченні, бо це великі витрати коштів, а пізніше захист інтересів олігархів. Обов’язково обирайте представників демократичних партій, які відстоюють інтереси держави і її людей.
Ми рекомендуємо віддати свій голос за кандидата у народні депутати України Кирду Людмилу Федорівну. Вона балотується в команду Тимошенко Ю.В., Савченко Надії, Соболєва Сергія, які ніколи не зраджували своїх принципів і завжди відстоювали справедливі закони в інтересах України та її населення. До того ж Кирда Л.Ф. в минулому сільська трудівниця. З шкільних років доїла корів у колгоспі, знає біди і турботи простого селянина.
Чи не тому виборці Маневицького району вже третій раз її обрали депутатом обласної ради. Значить вони їй вірять і довіряють, а вона виправдовує їх довір’я. Через це не повинні сумніватися в її порядності і виборці Камінь-Каширського, Ківерцівського та Любешівського районів.
Тому не даймо себе обдурити в черговий раз, бо саме від наших голосів залежить як будуть жити завтра наші діти, внуки, правнуки. Якщо Вам запропонують гроші, то беріть, бо вони не із своєї кишені дають: це наші гроші, які нам щомісяця не доплачують до пенсій та зарплат, але голосуйте за покликанням душі і серця, за того хто нас не зрадить. Не вірте, що Вас проконтролюють за кого Ви проголосуєте, адже відеокамери в кабінах для голосування відсутні. Ми це пройшли і більшість на собі перевірили.
Звертаємось також до молодих виборців: «Не будьте осторонь, обов’язково прийдіть на виборчі дільниці і проголосуйте за своє майбутнє.»
Нехай нам Господь допоможе зробити правильний вибір!
Відповісти
"Ми рекомендуємо віддати свій голос за кандидата у народні депутати України Кирду Людмилу Федорівну. Вона балотується в команду Тимошенко Ю.В."
Цим все сказано. Кирда йде в команду людини, яка була саме тією першою, хто запустив офшорний вірус в українську політику. Вона - хрещена мама офшорної корупції. Кришуючи газову мафію, богиня кричить про тарифи. Кришуючи "регіоналів", кричить про реванш. В команду яка половиною свого складу в парламенті не голосує за притягнення до відповідальності корупціонера Онищенка, який звинувачується в організації злочинної схеми з розкрадання державних коштів у вигляді махінацій із газом компанії Укргазвидобування.
Сплю і бачу, як Кирда працює на благо 23 округу разом з "командою"
Відповісти
Кому ти тут розказуєш? Ніколи не повірю, що укроп вклав в округ кучу бабла просто так! Дадуть 5 заберуть в два рази більше.
Відповісти
укроп-гроші-Ірина відробляє,Кирда-в голові тільки бют і обман вибоців вже не вперше!Голосуємо за порядність Веніславського!!!
Відповісти
тільки за Кирду!!!
Відповісти
ти що такий брехун , ніхлює і з пустою головою як кирда - всіх що з кирдою у психлікарню люкуватись і то негайно. помити , почистити і полікувати , ізолювавши від суспільства
Відповісти
Приходь! Ізолюй! Чекаю! Пустодзвон галімий
Відповісти
Тільки за Констанкевич - хорошу дружину , маму , розумницю , освідчену за яку не соромно як за детутата. . На відміну від ш***ви кирди два рази розведеної - не змогла зберегти сім"ю то яка ти в с***і жінка
Відповісти
Слухай фраєр, щось не подобається у Кирди прийди і скажи, а не обливаєш тут брудом в ничьку.
Відповісти
До-до111-100% ВІРНО
Відповісти
читаючи коментарі хороші про кирду неможна зрозуміти яких висот вона досягла про те що погана зрозуміло , але ніхто не заперечив що вонане є безгосподарною і неряшлива - чи правда це. маневичанам видніше.
Відповісти
Тут зібрались тролі опонентів по виборах. Раджу не звертати увагу на "хворих" людей.
Відповісти
Камінь-Каширщина за Балицьку
Відповісти
Останні новини
Хто переможе на виборах у 23 окрузі: результати опитування
06 липень, 2016, 09:51