У Ковелі пройшов чемпіонат України з веслування на байдарках та каное. ФОТО

У Ковелі пройшов чемпіонат України з веслування на байдарках та каное. ФОТО
З 1 по 5 липня 2016 року в м. Ковель пройшов Відкритий чемпіонат України з веслування на байдарках та каное серед юнаків. У змаганнях взяли участь 615 спортсменів з усіх куточків нашої держави.

Двадцять вісім команд боролися в командному заліку за право стати переможцем чемпіонату. В підсумку Волинська область посіла 6 командне місце, - повідомляє прес-служба Ковельської міської федерації каное.

Волинь представили більше сорока спортсменів.

В каное-двійці серед юнаків 2000-2001 рр. н. не було рівних перспективному ковельському дуету Гушинець Олесандр-Семенюк Павло, які на дистанції 1000 та 500 метрів стали повноправними чемпіонами.

На дистанції 1000 метрів та 500 м в каное-одиночці серед юнаків 2000-2001 року народження Яцюк Олександр став двічі срібним призером чемпіонату.

Серед юнаків 2002-2003 рр. н. в каное-одиночці на дистанції 1000 м ІІІ місце виборов зовсім юний Морозюк Богдан, який покращив свій результат на дистанції 500 метрів та став срібним призером чемпіонату серед ровесників, а на дистанції 3000 метрів серед 26 учасників Богдан показав 3-ій бронзовий результат.

Ковельська каное-четвірка в складі Гочачка Влада, Гушинця Олександра, Борсука Павла та Яцюка Олександра на дистанції 500 м стала чемпіоном України серед спортсменів старшої вікової категорії, зразу за ними фінішувала збірна четвірка Волинської області, в складі якої було два спортсмени з Ковеля, а саме Гузь Андрій та Перевознюк Едуард, вони стали срібними призерами чемпіонату.

На дистанції 1000 м каное-четвірка Гочачко В., Борсук П., Перевознюк Е. та Гузь А. виборює бронзові нагороди чемпіонату серед юнаків 2000-01 року народження.









Ще один вихованець ковельського веслування Змієвський Василь в складі збірної каное-четвірки серед юнаків молодшої вікової групи став бронзовим призером змагань.

Серед дівчат в каное-двійці срібними призерами чемпіонату став дует Проніна Марія та Калитюк Анастасія.

Ковельська міська федерація каное висловлює щиру вдячність за підтримку в підготовці і організації чемпіонату України: інтернет-магазину «Ямада-Авто», фірмам «Інвестор», «Юкон», «Ковель-Агро-Альянс», приватним підприємцям міста М’якоті П.І., Куніцкому І.Ф. та Шаві В.П., депутатам обласної ради Івану Євдокимивичу Смітюху , Радчуку Віктору Миколайовичу та Козаку Віктору Теодосійовичу.









Окрема вдячність всьому тренерсько-викладацькому складу який з дня в день докладає максимум зусиль щоб з маленьких, юних дітей ростити перспективних спортсменів високого класу.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі пройшов чемпіонат України з веслування на байдарках та каное. ФОТО
06 липень, 2016, 22:21