ФК «Волинь»: насичений день на тренувальному зборі у Словенії

ФК «Волинь»: насичений день на тренувальному зборі у Словенії
Команда Віталія Кварцяного протягом одного дня провела одразу два товариські матчі на зарубіжному тренувальному зборі.

Як повідомляє офіційний сайт футбольного клубу "Волинь", свій перший поєдинок на тренувальному зборі у Словенії луцька команда провела проти місцевого віце-чемпіона - "Марібора", а самі "хрестоносці" продемонстрували доволі змістовну гру. Волиняни забили по м'ячу у кожному з таймів: на 14-й хвилині Редван Мемешев реалізував вихід один на один після розрізної передачі від Андрія Богданова, а на 56-й хвилині після флангового прострілу відзначився один з потенційних новачків команди - Артем Довбик.

У цьому поєдинку керманич "червоно-білих" задіяв такий склад: Неділько (Кичак, 46), Адамюк, Горопевшек (Никитюк, 70), Логінов (Сороченко, 89), Шаповал (Бескоровайний, 46), Герасимюк (Гуменюк, 76), Богданов, Мемешев (Романюк, 70, Задерецький, 81), Хомченко (Дудік, 54), Діденко, Довбик (Козьбан, 84).

Сьогодні ж грала й молодіжна команда "Волині", яка, на жаль, поступилась суперникам з польської "Ягеллонії" - 2:5. Відзначимо, що два голи у складі нашої команди забив Сергій Петров. Сама ж команда грала у такому складі: Марчук (Хвалицький, 46, Жмурко, 80), Романюк, Никитюк, Безкоровайний, Сороченко, Чепелюк, Мелінишин, Задерецький, Дудік, Козьбан, Петров.

А щойно завершився і другий матч основної команди "Волині". На жаль, підопічні Віталія Кварцяного поступилися австрійському "Штурму" - 1:2. Суперники відкрили рахунок ще у першому таймі, однак на 54-й хвилині гри Анатолій Діденко зумів відновити паритет. Втім, до кінця гри волиняни встигли заробити вилучення, а потім і гол у власні ворота.


Дмитро Кузнецов для ВолиньPost

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ФК «Волинь»: насичений день на тренувальному зборі у Словенії
06 липень, 2016, 20:34