Київ - місто мрій та фаст-фудів. ФОТО

Київ - місто мрій та фаст-фудів. ФОТО
Цього тижня видалась спонтанна поїздка до Києва. Місто, де здійснюються або руйнуються ущент мрії тих, хто приїздить підкорювати непідступний мільйонник.

Я Києва не підкорюю, бо банально не люблю це місто. Величезний мегаполіс із неймовірно шаленим трафіком людей та транспорту. Всі кудись біжать, кричать, жують, щось пропонують - і все у шаленому ритмі. Розслабитись можна лише там, де ви зупинились, - у готелі, друзів або родичів. Але водночас це і прекрасне місто з неймовірною кількістю цікавинок, яких за тиждень і не охопиш.

Отже, скажу одразу, що ціни у місті, порівняно з Луцькими, в рази вищі. Комплексний обід коштує від 50 грн. Іти з дитиною у ресторан, коли є улюблений McDonald's, то буде образа на все життя. Ми відвідали три різні фаст-фуди.

Про McDonald's писати немає сенсу, це твердий стандарт. Там все за правилами, починаючи від каси і закінчуючи смітником. Якщо іде сім’я з двох батьків і дитини, приготуйтесь викласти щонайменше 200-300 грн.

У McDonald's ми пішли у ТЦ "Ocean plaza" - величезний, яскравий, з купою розваг на всі смаки і акваріумом з акулою.




Всі кафе і ресторани знаходяться тут в одному місці, тому обрати легко. Тут і ресторанчики з китайською їжею, суши-бари, салатерії та величезна кількість кав’ярень. Оскільки у McDonald's дають іграшку, звичайно, дитина упевнено замовила Хеппі Міл. І крапка.

Я чізбургери не люблю, тому пройшлася всіма кафешками у пошуках чогось цікавого. Мою увагу привернула кав’ярня Сinnabon.

Це маленький прилавок з випічкою, при чому можна побачити весь процес приготування пундиків у відкритій кухні. Продаються там булочки-рулети з різними начинками.



Маленькі - 30 грн, великі - 40 грн. На вигляд - смачні, тому взяла мокко та велику булочку з шоколадом.

Чек вибили на 76 грн. Не мало. Але воно того варте. Смак неймовірний, пряний від кориці та шоколаду. Булочка танула у роті. Ти просто насолоджуєшся. Немає слів, щоб передати смак.

Туалет загальний для всіх гостей ТЦ. Таку чистоту та сервіс я бачила лише за кордоном. Приємно зайти. Чистесенькі кабінки. Є папір та паперові кільця для унітазу. Все блищить.

Приємно здивував пеленальний столик та спеціальні раковини для гігієнічних потреб немовлят.

Отримали багато задоволення від прогулянки у цьому торговому комплексі.

Наступного дня виїжджати з Русанівки ми не хотіли, тому пішли у ще один заклад швидкого харчування під назвою Мcfoxy. Це щось на кшталт McDonald’s, але ціни трохи вищі, хоча все інше бажає залишатись кращим. Перша ознака того, що заклад не дуже популярний, - відсутність відвідувачів. Пусто і тихо. Ну добре, взяли ми Foxykids, в принципі, те саме, що і Хеппі Міл.

На вибір були або гамбургер, або курячі кульки у паніровці. Уляна обрала нагетси, класичну картоплю фрі та сік. Все це коштувало 50 грн. До речі, у будь-якому закладі можна придбати карту на знижку 5% за 5-6 грн. Це добре - недорого, і маєш постійну знижку.

Скажу одразу, що запах у кафе - не з приємних. Суміш туалету та старого масла. Але, сівши ближче до вікна, розпакували пакунок з харчами.

Звичайно, перш за все, роздивляємось іграшку. Це гелікоптер 3D-пазл.

Розібрались та дістали їжу. Картопля фрі звичайна. А от нагетси навіть на вигляд були пересмаженими.

Доня одразу відмовилась їх їсти, тому довелося їсти мені. Їх було небагато - десь 6 штук, але всі я не подужала. І дякувати Богу, що моя дитина їх не їла. Вже через півгодини мій шлунок сказав мені все, що він про мене думає. Довелося бігти в аптеку за сорбентами. Відчуття ду-у-же неприємні. Можу з упевненістю сказати, що більше ні за які гроші не піду у мережу фаст-фуду Мcfoxy, де б я не була. Не рекомендую цей заклад.

Київ - прекрасне місто, де можна досягти небес і пройти сім кіл пекла, закушуючи все шаурмою або бургером. Обирати вам.

P.S. Якщо ви любите морозиво, скуштуйте "Ріжок" у "Лакомці".

Надзвичайна смакота, яка не тане через дві секунді після того, як ним наповнили вафельний стаканчик.

З вами була Кalipso та рубрика "Смачного Луцька". Пишіть, які заклади нашого міста ви б хотіли, аби ми відвідали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.