Сашко Положинський зняв кліп «Мене вже немає». ВІДЕО

Сашко Положинський зняв кліп «Мене вже немає». ВІДЕО
Гурт "Тартак" на чолі з Олександром Положинським підготували для своїх прихильників сюрприз у якості нового кліпу. 8-го липня музиканти презентували відео на свою нову пісню "Мене вже немає", пише Tablo ID.

"Просто так все склалося, що саме такий кліп вийшов на цю пісню. Спочатку ми мали домовленість з нашими друзями з театру вогню "Аделаїда", що вони роблять постановку на одну з наших пісень, а ми це шоу гарно знімаємо. Почали вибирати пісню з альбому "Ввічність" й найкращою кандидатурою виявилася "Мене Вже Немає" - і за формою, і за змістом", - пояснив Положинський.

Сашко на тлі вогню співає, що його вже немає
До слова, у кліпі з "Тартаку" знявся лише Сашко - творча група вирішила, що його одного вистачить, щоб зіграти на контрасті з вогнем, палаючим небом і групою артистів "Аделаїди".

"Вийшло гарно й душевно, як мені здається. :) Хотілося б тільки, щоб назва пісні не викликала в людей ілюзії, ніби це "Тартака" вже немає. "Тартак" є, "Тартак" активно працює одразу над двома новими альбомами, ну й потрохи готуємося до святкування свого 20-ліття", - додав співак.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чудова робота!
Відповісти