ФК «Волинь» переграє азіатського гранда у товариському матчі

ФК «Волинь» переграє азіатського гранда у товариському матчі
У передостанньому матчі тренувального збору луцька команда переграла найтитулованіший клуб Саудівської Аравії "Аль-Хілал" з рахунком 3:1.

Як повідомляє matchday.ua, у складі команди Віталія Кварцяного забивали Олег Герасимюк, Юрій Романюк та Сергій Петров. Слід зазначити, що двоє останніх, швидше за все, вийшли на заміну уже по ходу гри, адже джерело дає такий стартовий склад "Волині" у цьому матчі: Неділько, Гуменюк, Горопевшек, гравець на перегляді, Шаповал, Козьбан, Герасимюк, Мемешев, Діденко, Дудік, Довбик.

Перемога над неодноразовими володарями Кубка азіатських чемпіонів стала третьою у п'яти матчах на тренувальному зборі луцької команди. До цього "Волинь" перемагала словенський "Марібор" та словацький "Слован", а також поступалась австрійському "Штурму" та румунському "Пандурію".

Як повідомлялось раніше, завершити закордонний тренувальний збір луцька команда повинна завтра матчем проти румунського "Віторула". А вже наступного тижня, у понеділок, "Волинь" зіграє останню контрольну гру перед офіційним початком сезону у Рівному проти місцевого "Вереса".

Дмитро Кузнецов для ВолиньPost

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ФК «Волинь» переграє азіатського гранда у товариському матчі
13 липень, 2016, 09:01
Як покращити пам’ять
13 липень, 2016, 08:18