Велике переселення Однокласників у Фейсбук

Велике переселення Однокласників у Фейсбук
У зв'язку з тим, що російські спецслужби з минулого року на законодавчому рівні можуть отримувати будь-яку інформацію про користувачів певних соцмереж, люди, які мають профілі в Однокласниках та Вконтакте, здається, масово переселяються у Фейсбук.

За останні роки сторінка в соцмережі стала нормою, а подекуди й необхідністю, адже, окрім розважальних функцій, люди використовують соцмережі як засіб комунікації та отримання інформації.

Найпопулярнішими в Україні на сьогодні є 4 соцмережі – Фейсбук, Вконтакте, Однокласники та Твітер, і, зауважимо, що кожна з них особлива по-своєму.

Однак найбільше протистояння можна помітити між Фейсбуком та Однокласниками, оскільки вони різняться не лише своїм основним спрямуванням, а й контингентом.

Якщо Фейсбук - це соцмережа, в якій активно обговорюють політичні новини, створюють соціальні проекти та спільноти, то на Однокласниках цього аж ніяк немає. Це таке собі «прістаніщє» для поціновувачів котиків, квіточок та діточок. Особливо це було помітно під час Євромайдану, коли через Фейсбук люди спілкувались, знайомилися та об’єднувалися, то в Однокласниках на той час все було, як і завжди, – котики та квіточки.

Тому й не дивно, що останнім часом багато користувачів сайту Однокласники «переселяються» у Фейсбук. Хоча більшості з них дуже важко звикнути до насиченої, а подекуди й гарячої, стрічки новин без котиків. Тому частенько ці люди «переїжджають» одразу зі своїми звіринцями та квітниками.

Цей процес дуже влучно проілюстрував український карикатурист Георгій Ключник на свої сторінці у Фейсбук.

«Раніше чув від знайомих: Міня в Фєйсбуці нєма, я там нічого нє панімаю... Тепер помітив, що "врубались" і "аднакласніки" дружньо переповзають в Ф.бук.. :) Новим юзерам ФБ присвячується:…», - підписав свій черговий витвір Георгій Ключник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Професійність найвищого рівня. В новинному тексті- "...ЗДАЄТЬСЯ, масово переселяються у Фейсбук". Тобто ПРИПУЩЕННЯ журналіст перетворює у твердження. Wormander за роботой.
Відповісти
так канікули же! от школота і мігрує по соцмережах
Відповісти
Оце добре! Менше політиканів буде у спокійному раніше середовищі для спілкування дійно однокласників, котрі тільки у цій соціальній мережі змогли знайти одне одного. Дякую велике за це Однкоассникам.ру!Гризіться у Фейсбуці і майте ілюзію, що Цукерберг вас там не відслідковує.
Відповісти
"то на Однокласниках цього аж ніяк немає. Це таке собі «прістаніщє» для поціновувачів котиків, квіточок та діточок." Це БРЕД и Брехня.
Відповісти
Комусь дуже хочеться виставити "однокласників" недалекими, а Фейсбучників - крутими, продвинутими європейцями. Хоча це ж не від сайту залежить, а від людей, котрі постять і діляться тими новинами, що їм подобаються.У Фейсбуці так само повно ерунди. І сама мережа незручна для спілкування якщо порівнювати ж тими ж Онокласниками.
Відповісти
Кумедно читати деякі коментарі.... Люди добрі, користуйтесь собі на здоров'я своїми "однокласниками", де ви і знайдете своїх однокласників, логічно. А ми, люди прості, які маємо друзів які не навчались в радянських школах, будемо користуватись "без гризіння" фейсбуком. Peace and love
Відповісти
Нічого кумедного не бачу. А гризіння у Фесбуці не менше. Це Вам повезло. Згідна, Фейсбук більш полюбляє молодь, а старше покоління уходить з Однокласників на Фейсбук в піку Росії. Це я зробила висновок по знайомим. Майже всі саме з такої причини переповзли на Фейсбук.ІМХО.
Відповісти
100% dlya Kate htosy perekrutyv
Відповісти
Фейсбучег рулит, йоо
Відповісти
Останні новини
Велике переселення Однокласників у Фейсбук
14 липень, 2016, 10:09