У волинських селах люди мусять самі проводити світло

У волинських селах люди мусять самі проводити світло
"Волиньобленерго" змушує людей скидатись на трансформатори.

Про це стало відомо під час сесії Волиньради сьогодні, 14 липня.

До прокурора області Дмитра Чепіжака звернувся заступник голови обласної ради Олександр Пирожик.

Він заявив, що в низці сіл працівники ПАТ "Волиньобленерго" змушують селян, які хочуть провести світло в свої будинки, збирати гроші на трансформатори та лінії електропостачань.

"Люди мусять платити шалені гроші за те, аби провести одну лампочку в будинок. Вони від сусідів тягнуть по "хлипких" стовпчиках лінії", - заявив Пирожик.

Депутати проголосували за звернення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну блін нормально загнув. Влада дає ділянки за гроші. У вартість ділянки входить проектування та будівництво інфраструктури: доріг, каналізації, водопроводу, електромереж. Де поділись людські гроші???? Може п.Пирожику треба трошки вже розбиратись?
Відповісти
От хитрі жуки це місцеве самоврядування спочатку людям розказують що це енергетики винні, а нехай подивляться що пише нам ст.33 ЗУ "Про регулювання містобудівної діяльності"
1. Комплексна забудова території здійснюється з метою забезпечення реалізації громадських інтересів і спрямовується на попереднє проведення інженерної підготовки, спорудження зовнішніх інженерно-транспортних мереж, об'єктів соціальної сфери, житлових будинків, інших об'єктів будівництва, а також на благоустрій території.
Тобто вони мають думати звідки знайти фінансування інженерних мереж при виділення комплексної забудови - тобто житлові масиви, квартали, вулиці
Відповісти
Вибори. Треба виділитись. І як завжди свою проблему перекласти на когось. А тут така тема.... Монополіст!
Відповісти
Та це вже роками практикується. У селах є хати, які вже бльше 10 років стоять без електрики, тому що щоб його провести треба заплатити пару десятків тисяч
Відповісти
та ці скоти деруть з людей останні копійки все робіть самі давайте гроші а ми зробим клоуни
Відповісти
Невже в народу не увірвется терпець ,невже вся ця наволоч ще довн=-го буде знущатись з цього бідацтва ?,якщо так ,Юто так Украінцям і треба і недаром тоді нас в світі називають хохлами ,бо ми за себе не можемо постояти і мада частина правлячоі сволоти робить з народом ,що хоче .
Відповісти