Волинян запрошують на фестиваль Respublica у Кам’янці-Подільському

Волинян запрошують на фестиваль Respublica у Кам’янці-Подільському
З 21 по 23 вересня у місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області відбудеться масштабний фестиваль сучасного вуличного мистецтва Respublica Anti-money FEST.

Протягом трьох фестивальних днів на трьох сценах виступить приблизно 50 рок-колективів і 10 поетів, понад 15 райтерів з України, Росії, Білорусі, Польщі та Іспанії.

Як зазначають організатори, фестиваль Respublica - це фестиваль вуличного мистецтва у всіх його проявах: музика, малюнок, поезія, танець, відеомистецтво.

«На музичній сцені у Старій Фортеці знову гримітимуть пісні від найкращих виконавців України, Росії, Білорусі. Найуспішніші райтери країни та світу залишатимуть сліди своєї творчості на занедбаних стінах будівель нового та старого міста, щоб зробити його приємнішим для очей усіх жителів Кам'янця-Подільського та його туристів», - йдеться на сайті фесту.

Також організатори пишуть, що фестиваль є антикомерційним, а всі зароблені кошти витрачатимуться «на трансформацію суспільного (загального!) міського простору».

«Старі потріскані стіни ми перетворюємо в картини, занедбані будівлі - в арт-об'єкти. Кожна така картина, кожен створений нами арт-об'єкт доступний кожному - це наша територія, територія вільна від комерції», - запевняють організатори.

Щодо гуртів, які розважатимуть публіку на сцені, то у списку цьогорічних хедлайнерів – білоруський гурт Ляпіс Трубецкой, українські Коzak System, Мотор'ролла, Лос Колорадос, The Вйо, Табула Раса, АННА та інші. З луцьких гуртів фесті виступить Фіолет.

Детальну інформацію щодо програми, доїзду, проживання, перебування та загалом про фестиваль можна дізнатися на офіційному веб-сайті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинян запрошують на фестиваль Respublica у Кам’янці-Подільському
11 вересень, 2012, 10:51