У «Волині» можуть з'явитися четверо новачків

У «Волині» можуть з'явитися четверо новачків
"Волинь" погасила заборгованість перед екс-футболістами і скоро зможе реєструвати нових гравців.

Несподіваний від'їзд Віталія Кварцяного зі Словенії дав позитивні результати для "Волині". За нашою інформацією з джерела в ФФУ, луцький клуб найближчим часом отримає можливість реєструвати нових гравців, - пише Sport Arena.

"Волинь" розрахувалася з екс-півзахисником Рамоном Лопесом і, хоча ще чекає відповідних документів від його представників, вже цілком може сподіватися на зняття блокування реєстрації трансферів.

Можливо, ситуація з боргами прояснилася після зустрічі Віталія Кварцяного і Ігоря Палиці (де-факто - власника "Волині"), яка могла відбутися в четвер під час сесії Волинської обласної ради (Палиця є головою обласної Ради, а Кварцяний - його депутатом).

Тепер від "Волині", напевно, варто очікувати кілька підписань, адже поки клуб знекровлений відходом таких гравців основи, як Богдан Шуст, Артем Шабанов, Івіца Жуніч, Володимир Польовий, Андрій Богданов і Сергій Кравченко.

Зараз же в тренувальному таборі "Волині" перебувають кілька кандидатів на посилення Хрестоносців - захисники Володимир Адамюк і Георгій Гвелесіані, півзахисник Ігор Харатін, а також форвард Артем Довбик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Незабудьте взяти Ндое !
Відповісти