Ігор Гузь - у п’ятірці депутатів, які не пропустили жодного засідання

Ігор Гузь - у п’ятірці депутатів, які не пропустили жодного засідання
Ігор Гузь, як і обіцяв жителям округу №19, відвідав усі 209 пленарних засідань Верховної Ради.

Сьогодні завершилася остання сесія і депутати пішли на так звані «канікули», - повідомляє прес-служба Ігора Гузя.

Волинський нардеп – у п’ятірці депутатів із 416-ти, які не пропустили жодного засідання http://itd.rada.gov.ua/mps/info/page?id=10&is_r_id=1.

Нещодавно Громадянська мережа ОПОРА оприлюднила результати моніторингу відвідуваності засідань комітетів народними депутатами, за якими Ігор Гузь отримав першість серед чотирьох нардепів від Волині.

Також Громадянська мережа проаналізувала, про що говорили народні депутати з Волині у стінах парламенту та які проблеми порушували парламентарі під час своїх публічних виступів. «Головним «спікером» від Волині у парламенті можна вважати народного депутата Ігоря Гузя, обраного у 19-му виборчому окрузі», - зазначили експерти. Загалом волинський нардеп налічує виступів з місця – 33 рази та 26 разів – із трибуни ВРУ, брифінгів у стінах парламенту – 25.

Ігор Гузь за час депутатської діяльності у Раді подав 35 запитів, 11 з яких – до Кабміну, 22 - керівникам міністерств і відомств України та два – до Генерального прокурора України. Він є співавтором 23-ох законопроектів.

Упродовж роботи у парламенті волинський нардеп взяв участь у 90-та ефірах на центральних каналах та ще у десятках прямих включень.
За час депутатської роботи Ігор Гузь активно працював із жителями округу, звітував про свою діяльність. Він брав участь у сходах селян, в обговорені актуальних проблем та роботі сесій районних та міських рад регіону «Прибужжя».

І під час цих парламентських канікул волинський нардеп уже запланував робочі поїздки в округ: спілкуватиметься з громадою, зустрічатиметься з людьми у дворах та установах, звітуватиме про свою депутатську роботу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гусь молодчага.
Відповісти
Звісно, що так. У приклад треба ставити, як депутата для округу, для виборців, інншим депутатам. От, Мартиняку все і всьо пофіг, неактивний і ніхто його не чіпає. Гузь активний, то й прискпілива увага до нього. Івахів також пішов в тінь, навіть його виборці кажуть, де це подівся наш депутат. Ось так.
Відповісти
Дванадцять мільйонів,які "вибив" на округ коли буде освоювати,чи вже освоїв?Чи можливо тільки язиком "вибив",а їх ,як не було,так і немає.
Відповісти
Не заздріть активності депутата. Але те, що стільки уваги до народного обранця - це приємно бачити і читати.
Відповісти
Людина вміє працювати з виборцями, що тут поганого. Людина вміє працювати з чиновниками в Києві, і тут також добре. А це про Гузя. Чим більше звязків у політика чи чиновника, як думає про виборців, тим краще, для громади. Так що, висновок напрошується сам.
Відповісти
Останні новини
Ігор Гузь - у п’ятірці депутатів, які не пропустили жодного засідання
15 липень, 2016, 21:23