На Волині новий прокурор. ФОТО

На Волині новий прокурор. ФОТО
Генпрокурор України Юрій Луценко представив нового прокурора Волинської області.

Ним став уродженець Львівщини Максим Киричук. В органах прокуратури він почав працювати з 2002 року.

"Призначення буде на 5 років", - заявив Луценко. Щоправда, потім додав, що у випадку коли Киричук не справлятиметься зі своїми обов'язками, то його звільнять. Часу для виконання завдань генпрокурор дав два місяці - до вересня цього року.

Що ж до завдань, які стоять перед новим волинським прокурором то Луценко окреслив їх дуже чітко. Це очищення колективу, призначення нових заступників та "велика риба".

На представленні запросили голову облдержадміністрації Володимира Гунчика, очільника Волиньради Ігоря Палицю, мера Луцька Миколу Романюка та всіх очільників місцевих прокуратур.

Нагадаємо, попереднього прокурора Волині Дмитра Чепіжака перевели на Кіровоградщину.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Новий буде коли 10 попередніх розстріляють як скаженних собак.
А так ЛЯ ЛЯ ЛЯ......
Відповісти
Сумний він якийсь.
Відповісти
І знову Волинь під львівськими.
Відповісти
Волинь не підким. Галицько-волинська держава завжди рулить.
Відповісти
Не пускайте швидкого його скинули на луцькому майдані де ви патріоти при ньому парака вихідний корупціонер
Відповісти
Сумно аж за край! А цей на скільки? пРАЦЕВЛАШТУЄ свою команду-банду, доб"є залишки нормального контингенту та злиняє на спокійне місце. Кожний новий Генеральний "вливає нову кров", а кожний наступний каже що ця кров протухла.Допоки не буде стабільності в прокуратурі- толку не буде. Зараз почне ходити по кабінетах в прокураптурі, перевіряти шкафи, тумбочки, -шукати компромат з оргвиводами. А віз і нині там.
Відповісти
Югик розставляє собі угідних людей, які не будуть мати своєї думки, а будуть беззаперечно виконувати любі вказівки, можливо і не зовсім законні. Хоча поживемо і побачимо. Після революції, на даний час, пока був лише один порядний прокурор області, але не витримав бардака і вакханалії і пішов з посади. Про нього чув тільки (за 7 місяців його перебування на посаді) з різних джерел тільки позитивні відгуки. Хапугою не був, в людях бачив людей, але Волині він не став потрібен, тепер маємо те що маємо .
Відповісти
От цікаво, де Юра бере кадри на керівників? Він же ж по суті нікого не знае.. Відповідно, йому хтось підсовуе кого треба, а він вже просуває. Якими принципами керується,коли когось ставить? От як він вирішив,що слідчий Киричук буде обласним прокурором?
Відповісти