Цьогоріч обслуговування автомобілів Волиньради коштуватиме майже 200 тисяч

Цьогоріч обслуговування автомобілів Волиньради коштуватиме майже 200 тисяч
Минулого року на обслуговування автотранспорту Волинська облрада витратила 165 тисяч 326 гривень – цього року на ці потреби запланували витратити 190 тисяч гривень.

Про це порталу «Четверта влада» повідомили у відповіді на запит.

Послуги комунального підприємства «Автогосподарство Волинської обласної ради», якими також користується облрада, минулого року коштували 64 тисячі гривень, цьогоріч на них заплановано 45 тисяч гривень. Для робочих поїздок голови облради передбачено два автомобілі: Сhrysler 300C 2007 року випуску та Opel Vectra 2003 року випуску.

Протягом 2006-2012 років обласна рада придбала лише один автомобіль Сhrysler 300C вартістю 333 тисячі 568 гривень. Ініціатива придбання такого авто належала попередньому голові Волиньради Анатолію Грицюку.

На фото: на такому авто їздить голова Волинської обласної ради Володимир Войтович, раніше ним користувався Анатолій Грицюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну ні фіга собі. Ото жирують за мої гроші !!!А на вітчизняній "люсусовій" Таврії- Славуті поїздити товстопузі та тлустоморді не хочете ?
Відповісти
А чим Ви заробляете таки гроши? Клацанням по клавиатури?
Відповісти
Невже не зрозуміло, що державні службовці жирують ЗА ТІ ПОДАТКИ та відрахування від заробітної плати котрі я та й Ви і всі ми так щомісячно чи щоквартально справно сплачуемо в державну казну. Ми, громадяни України,виробляемо продукт( вирощуемо с.г.продукцію,вчимо дітей у школі,торгуємо на ринках,лікуемо тощо) а що такого ,який продукт виробляють державні службовці котрі розкошують на хороших державних автомобілях, живуть в прекрасних державних квартирах, мають силену пільг І ЦЕ ВСЕ за рахунок нас, ГРОМАДЯН !!!Соромно дійсно соромно за наших державних службовців. Що ж дійсно " жить стало лучше, стало веселей" і саме для ціеї категорії громадян!!!
Відповісти
Останні новини
Цьогоріч обслуговування автомобілів Волиньради коштуватиме майже 200 тисяч
11 вересень, 2012, 16:49