Сервіс «КУБ» - надійна перспектива для агробізнесу Волині*

Сервіс «КУБ» - надійна перспектива для агробізнесу Волині*
Бізнес - один із основних наповнювачів бюджету Волині. Фінансисти звітують: бюджет області виконано на 133%. Волинь- аграрний край.

АПК робить вагомий внесок у соціально-економічний розвиток області, бо зростають обсяги виробництва сільгосппродукції в усіх категоріях господарств, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

В області майже 60 приватних підприємств, 80 господарських товариств, 60 СВК, понад 700 фермерських та близько 160 тисяч особистих селянських господарств. Торік волинські аграрії виробили сільгосппродукції на 6,4 млрд грн, з яких 63% - господарствами населення. Так, в домогосподарствах вирощено 99% загального урожаю картоплі, 96% овочів, 86% плодів і ягід, 46% зерна, 34% цукрових буряків для промислової переробки.

“Сервіс “КУБ” із квітня допомагає українському бізнесу розвиватися і за кілька місяців відчутно пожвавив вітчизняну економіку. Волинські бізнесмени та населення може швидко та прозоро одержати кредит для своєї справи. На цьому майданчику вигідно інвестують гроші, бо кожен має право вибрати в кого інвестувати, наприклад, місцеве сільгосптовариство чи фермерське господарство. Переваг у “КУБ” надзвичайно багато: можна вкласти в бізнес, вкласти в кредити підприємців, взяти кредит і дуже важливо, що ми робимо спільну справу - створюємо разом нові робочі місця,- розповідає директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко, - Волинь - у списку лідерів за програмою фінансування бізнесу “КУБ”.



Щоб взяти кредит на розвиток агробізнесу необхідно підготувати бізнес-проект. Допоможуть його описати спеціалісти відділу оцінки кредитних проектів після того, коли від Вас надійде заявка. Потім фахівці розмістять його в загальний перелік бізнес-проектів на сайт. Після цього користувачі сайту КУБ зможуть інвестувати гроші у Вашу справу.

У заявці необхідно розповісти потенційним інвесторам про себе: вказати прізвище, ім”я, по-батькові та коротко описати особливості Вашого бізнесу й мету кредитування. Сума кредиту може бути від 50 000 до 300 000 грн строком на рік. Період збору інвестицій триває 2 тижні. Ставка позики - 2,4% в місяць. Кошти власники бізнесу одержують на картки «Універсальна» та «Універсальна Gold» ПриватБанку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І чим цікава ця пропозиція??? 28 % річних! Брєд сумашедших!
Відповісти
Останні новини
Сервіс «КУБ» - надійна перспектива для агробізнесу Волині*
19 липень, 2016, 15:03