У Володимирі-Волинському борються з наслідками сильної зливи. ФОТО

У Володимирі-Волинському борються з наслідками сильної зливи. ФОТО
На черговому брифінгу у міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка 19-го липня підняли питання відведення дощової води у місті.

Нагадаємо, що після зливи в неділю, 17-го липня, частину міста затопило дощовою водою, - повідомляє БУГ.

Сильна злива підтопила під’їзд будинку на вулиці Поліської Січі, 51, де вода текла із 5-го поверху до першого (за словами мешканців). В районі вулиці Павлова затопило частину вулиці. Аналогічна ситуація і по вулиці Незалежності (в районі Міського суду).

“За 15-ть хвилин випала велика кількість опадів, але це стихійне явище, і від цього ніхто не застрахований. Безперечно, ми побачили ці прорахунки, є моменти, і треба більш серйозно поставитися і почистити зливову каналізацію у місті. Зокрема у нас є проблемна в районі суду по вулиці Незалежності. Були проблеми на вулиці Професора Бобка, там вона постійно, район ДОСАФу.

Є проблеми, але ці проблеми не сьогодні. Люди бачили, де будувалися (йдеться про вулиці, котрі знаходяться в низовині – ред.). Сьогодні легше когось звинуватити і просити відвести воду. Дехто просить відвести воду в каналізацію, але на сьогодні зробити це - за тиждень заб’ємо каналізацію. А за тиждень заб’ємо і знищимо очисні споруди”, – зазначив Петро Саганюк.

Міський голова повідомив також, що в понеділок, 18-го липня, виїжджав на проблемні ділянки. Також додав, що, хоча проблема існує давно, але вихід із ситуації шукатимуть. Наразі міський голова повідомив, що віддасть розпорядження прочистити зливову каналізацію.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському борються з наслідками сильної зливи. ФОТО
19 липень, 2016, 17:19