У Луцьку презентували виставку фоторобіт «Стереотип». ФОТО

У Луцьку презентували виставку фоторобіт «Стереотип». ФОТО
Сьогодні, 19 липня, в Обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки пройшла фотовиставка на тему стереотипів.

Організатори: ВОБО «Радість Дитинства» Лілія Кожевнікова та Тамара Бащук. Проект реалізувався за підтримки Європейської Молодіжної Фундації Консула Європи.

Відкриття виставки відбулось спочатку в Ужгороді. Проект являв собою неформальне навчання, яке включало теми неконфліктного спілкування.

Результатом кропіткої роботи стала фотовиставка. Її побачили мешканці Ужгорода, Києва, а сьогодні представлена була і у Луцьку. Роботи можна буде споглядати упродовж місяця.

Свою думку про стереотипи висловили організатори, гості заходу та безпосередньо учасники: Павло Медина (Нововолинськ), Юрій Филенко (Полтава), Іванна Баюра (Тернопіль), Тамара Климович (Закарпаття), Євген Кавун (Бердянськ) та учасниці з Луцька Юлія Бащук та Ольга Савченюк.

«Проект включав тематику неконфліктного спілкування…На одній з лекцій був майстер-клас з фотографії, і на основі здобутих знань учасники в кінці проекту робили фотозйомки. Ми не обмежували їх ніякою тематикою, просто їхнє бачення стереотипів», - розповідає організатор Тамара Бащук.

Своїми враженнями поділився учасник з Полтави Юрій: «Я просто фотографувався з пам’ятниками. Ви придивіться - там просто я і пам’ятники, діалог з металом. Тому що ми завжди приїжджаємо у нове місто і фотографуємось з культурними пам’ятками. Це не цікаво, фото не викликає жодних емоцій. Я хотів передати ці емоції, ось дивіться: маленька статуеточка, а я на неї кричу», - ділиться Юрій.




























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.