5 кроків до покупки будівельних матеріалів в Інтернеті

5 кроків до покупки будівельних матеріалів в Інтернеті
До покупки будівельних матеріалів потрібно ставитись відповідально.

Необхідно обирати найкращі, адже вони мають прослужити довго.

Наприклад, крити дах варто якісною черепицею, адже вона буде рятувати будинок від злив, вітрів, пекучого сонця та інших зовнішніх факторів, тому хорошим вибором буде бітумна черепиця або натуральна керамічна, які є довговічними та міцними. Але бітумну черепицю виготовляють не два бренди, а значно більше, і ціни та додаткові пакети послуг у кожного різняться.

Звісно, такий підхід вимагає багато часу, адже необхідно знайти надійну компанію, яка запропонує найвигідніші умови покупки. Для того, щоб не їздити по будівельних магазинах всі вихідні та не вираховувати, де дешевше, платформа для покупки будівельних матеріалів в Інтернеті ibud.ua допоможе легко та швидко знайти необхідне. Покупець може обрати найкращу пропозицію, зробивши лише 5 кроків.

Крок перший: обрати регіон

Для того, щоб пришвидшити вибір, покупець заходить на сайт і обирає свій регіон. Це надає йому можливість бачити лише ті товари, які можна придбати в його місті.

Крок другий: обрати бренд

На платформі представлені бренди з виробництва будівельних матеріалів, серед яких відвідувач обирає необхідний. Наприклад, покупцю потрібна бітумна черепиця Shinglas, яку йому не треба шукати на десятках сайтів, а достатньо просто обрати виробника, і він зможе побачити перелік компаній, які реалізують цю продукцію.


Крок третій: порівняти ціну

Обравши необхідний товар, покупець може порівняти ціни на нього від різних продавців. У такий спосіб користувач самостійно розраховує вартість та обирає найвигіднішу для себе пропозицію.

Крок четвертий: вибрати найкращі умови

Кожна з компаній пропонує додаткові умови: надає гарантію та сервісне обслуговування після покупки, здійснює швидку доставку, робить знижки. Відвідувач платформи має можливість обрати, окрім найкращої цінової пропозиції, ще й вигідний пакет послуг.

Крок п`ятий: прочитати відгуки

На ibud.ua кожен з користувачів може залишити відгук про товар, що надає змогу іншим покупцям опиратися на попередній досвід та допомагає при виборі товару та продавця.

Платформа ibud.ua допомагає створювати та удосконалювати дім, не витрачаючи на це зайвий час. А кількість компаній, представлених на платформі, дають можливість обрати найкращу цінову пропозицію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніколи не замовляла будівельні матеріали в інтернеті, якось страшнувато такі не габаритні речі замовляти( та і вдруг кинуть

Єдине, колись з львівського інтернет-магазину замовляла газовий котел, ось ссилочка кому треба - https://fluger.com.ua Замовляла накладним платижем, тому якось не страшно було

Опалення, як і ремонт - теж річ не проста)
Відповісти