Янукович хоче розповісти «правду про Майдан»

Янукович хоче розповісти «правду про Майдан»
Адвокат президента-втікача Віктора Януковича розповів про його плани.

За словами адвоката екс-президента Віталія Сердюка, Янукович хоче публічно розповісти українцям "правду про Майдан", - повідомляє канал 24, посилаючись на Главком.

"Захист наполягає на якнайшвидшій передачі до суду справи щодо Майдану, що дозволить Віктору Януковичу відкрито, без цензури, представити всім громадянам України реальну версію подій трагедії на Майдані. Ми сподіваємося, що цей процес буде максимально публічним, і всі його учасники, включаючи потерпілих, зможуть самостійно дати оцінку і зрозуміти, хто повинен нести відповідальність за те, що сталося в Україні", – повідомив адвокат.

Захисник колишнього гаранта додав, що зараз триває робота над збором доказової бази, яка має спростувати офіційну позицію слідства.

Сердюк додав, що востаннє особисто зустрічався з Віктором Януковичем 11 квітня.

"Віктор Федорович має намір ініціювати передачу розслідування справи Майдану у міжнародні судові інстанції, де і буде встановлена істина, оскільки вплив українських політиків на процес буде зведений до мінімуму", – зазначив захисник Януковича.

Нагадаємо, Мін'юст України звернувся до Росії з проханням допомогти організувати допит Януковича.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МАЛЕНЬКЕ ТЕЛЯТКО ХОЧЕ РОЗПОВІСТИ ПРАВДУ -ОТ КОЗЕЛ ТУПОРИЛИЙ- ЯКИЙ 3 ДНІ ВИВОЗИВ НАГРАБОВАНЕ.А ТЕПЕР ЙОЛОП БУДЕ КАЗКИ МОВИТИ.НЕХАЙ ЛІПШЕ РОЗКАЖЕ ЯКИЙ УКРАЇНЕЦЬ ЦЬОГО ЙОЛОПА ВИПУСТИВ З УКРАЇНИ ТОДІ ТИХЕНЬКО ДО КРИМУ.
Відповісти
шо ти мелешь, тупориле?
Відповісти
Невже ще існують люди, які не жалкують, що дозволили себе розвести, скакавши на майдані. Невже ще комусь не дійшло, що насправді відбулося і кому це було вигідно? Яник дві ф...гні зробив: 1. Звільнив від покарання активістів, 2. Смився з країни.
Відповісти
Та правда і так вилазить через усі щілини. Невідомі тільки суми, затрачені спонсорами на цю "революцію".
Відповісти