«Бурштинові закони» приймуть до кінця року, - Гунчик

«Бурштинові закони» приймуть до кінця року, - Гунчик
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик впевнений, що нормативи, які регламентуватимуть видобуток бурштину, будуть прийняті до кінця року.

Про це стало відомо сьогодні, 25-го липня, під час прес-конференції Володимира Гунчика за підсумками дворічної діяльності на посаді голови Волинської ОДА.

Зокрема, очільник волинського "білого дому" наголосив, що ті ідеї, які зараз висловлюють на сесіях облради депутати, він сам озвучував ще минулого року.

"В 2016 році будуть прийняті всі закони і постанови Кабінету Міністрів, які узаконять видобуток бурштину. Я зовсім спокійно ставлюся до ініціатив депутатів обласної ради, голови обласної ради, тому що ці ініціативи прозвучали з вуст голови облдержадміністрації. І для мене бурштин - це не просто копалина і спосіб наповнити бюджет. Це принципова позиція, коли всі органи місцевого самоврядування, обласна державна адміністрація разом із народними депутатами можуть вирішити проблеми без протидій і ситуацій, які відбувалися в Житомирській і Рівненській областях", - заявив Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже злодіі від владіи вже нажерлись ,що приймуть закон про бурштин ?
Відповісти