Луцька міськрада затвердила програму електронного документообігу

Луцька міськрада затвердила програму електронного документообігу
Луцька міська рада затвердила програму дистанційного обслуговування місцевих бюджетів, яка передбачає запровадження електронного документообігу.

Про це інформує «Вголос».

«З метою спрощення взаємодії розпорядників та одержувачів бюджетних коштів у процесі казначейського обслуговування в територіальних органах Казначейства Волинської області розпочато процес запровадження електронної форми обслуговування клієнтів за допомогою програмно-технічного комплексу «Клієнт казначейства – Казначейство». Він передбачає використання електронного цифрового підпису та сучасних інтернет-технологій», - повідомила начальник управління Державної казначейської служби України у місті Луцьку Наталія Медунецька.

Загалом на програму міська рада виділила 91 тисячу гривень. Реалізація програми сприятиме оптимізації процесу казначейського обслуговування розпорядників та одержувачів коштів місцевого бюджету.

Планується зменшення витрат на підтримку процесу виконання бюджетів усіх рівнів завдяки відмові від потоку вхідних та вихідних паперових документів і прискорення обробки інформації, спрощення проходження платежів та обслуговування розпорядників бюджетних коштів усіх рівнів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцька міськрада затвердила програму електронного документообігу
27 липень, 2016, 17:27