Чому варто відвідати Зимненський монастир. ВІДЕО

Чому варто відвідати Зимненський монастир. ВІДЕО
Волинь, як і вся Україна, славиться різноманітними туристичними перлинами, які варто відвідати кожному українцю хоча б раз у житті. Та найбільше людей завжди приваблювали святі місця, адже саме там можна відчути духовне піднесення, душевне зцілення та спокій у серці.

У Волинській області багато таких місць, але сьогодні ми хочемо розповісти вам про Святогорський Успенський Зимненський ставропігійний монастир, який знаходиться всього лише за 80 кілометрів від Луцька - у селі Зимне Володимир-Волинського району.

Територія Зимненського монастиря, як його називають поміж людей, є невеликою, але дуже чистою, охайною та доглянутою. Красиві фонтани, багато зелені, святе джерело, а найголовніше - монастир, який особисто заклав ще сам Володимир Великий у 992-993 роках.

Відчути усю велич і красу цього місця можна лише побувавши там, але у нашому короткому відеоролику ми спробували передати його дух.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарне місце. Раджу всім відвідати, але нічого там не купуйте поки звідти не виженемо московську наволоч. Купуючи там свічки чи ікони/літературу - ви спонсоруєте кулі якими вбивають наших хлопців сепари.
Відповісти
Лікуйся Марусьо! :)))
Відповісти
Мені дуже шкода але у вас діагноз не виліковний! І як ви маєте виганяти "московську наволоч", скільки вас буде 10??? а ми не дамо нас буде 20, вас буде 100 нас-150 і т.д.. Хочете ще і громадянської війні? Вперед!!!
Відповісти
Я живу в приватному будинку і гарячу воду зараз використовую з сонячного колектора і літнього душу. А за луцький міський бюджет то не до мене.
Відповісти
Але хуторянка. Психологія полішука. Без газу теж не сидиш. Але, всеж таки... А з бюджету маєш. Хочя це і "не до мене".
Відповісти
московські церкви і тим більше монастирі насамперед ФСБеші підрозділи.
Відповісти
О! Ще один пацієнт! Ви самі до нас приїдете чи вислати карету за вами...
Відповісти
дибіл ти радіон бери тапки і в сибір не смерди
Відповісти
Ні шановні я українець і западеннць і нікуди я не піду. А от ви із своїм мінталітетом дихаєте на ладан. Повидумували собі кумирів а про святиню , батька і матір забули, продали за прапор криваво-чорний. Що посіяли те і жнете. Кінець вам вже близько.
Відповісти
Останні новини
Чому варто відвідати Зимненський монастир. ВІДЕО
29 липень, 2016, 09:17