На кандидата в депутати вилили відро фарби. ФОТО

На кандидата в депутати вилили відро фарби. ФОТО
Львівська журналістка і кандидат у депутати Тетяна Чорновіл (на фото) заявила, що у Львові невідомий вихлюпнув їй в обличчя зелену фарбу, коли вона виходила з квартири.

Про це повідомляє телеканал новин 24.

"Я зайшла у під’їзд будинку, де проживаю, зайшла у ліфт, коли він піднявся на 6-й поверх і двері почали відчинятися, на мене вилили відро зеленої фарби. Я намагалася затримати того зловмисника, але не змогла. Була на підборах, поки зняла туфлі, він відірвався від мене. Я вся зелена! Від кінчиків пальців до кінчиків волосся", – розповіла журналістка.

Вона додала, що після інциденту викликала міліцію, і вона вже працює, а сусіди начебто стверджують, що хлопець чекав на неї під під’їздом впродовж трьох днів. За її словам, також три дні тому невідомі дали її номер телефону в оголошення про надання секс-послуг, а вчора, 13 вересня, прокололи шини в її авто. Журналістка підозрює, що провокацію проти неї могли влаштувати як місцеві суперники, так і політики "центрального рівня".

"Це може бути і місцевий рівень, бо мій суперник вже почав нервувати, а, може, і центральний рівень. Така собі помста за "Межигір’я", – каже Чорновіл.

Нагадаємо, нещодавно Тетяна Чорновіл пробралася в Межигір'я.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фарба стала популярною у виборчому процесі!!!
Відповісти
Вот гады.
Відповісти
І так аккуратно вилили, а реально я думаю взяли пензликами і помалювали, лице чисте,а навкруги фарба, і одежина така дешева підібрана під фарбу. Не кандидат, а клоун!
Відповісти
Красапета!!! :)))
Відповісти
І одразу хтось під боком знайшовся з фотиком))
Відповісти
А по мне так это вооще мужик, как то не очень женское лицо,да и как же ее(его) облили если все стены залиты, краска наскозь прошла? Хоть бы поправдободобней постарались, не верю!!! :-)
Відповісти