Кабмін затвердив нові зарплати держслужбовців

Кабмін затвердив нові зарплати держслужбовців
Кабінет Міністрів затвердив посадові оклади керівних працівників державних органів.

Про це повідомляє Вголос.

Відповідну постанову опубліковано на Урядовому порталі.

Зокрема, оклад Президента України затверджено на рівні 28 тисяч гривень, Прем'єр-міністра – 20 тисяч гривень, першого віце-прем'єра – 18 тисяч гривень, віце-прем'єра – 17 тисяч гривень.

Згідно з документом, оклад міністра становитиме 16 тисяч гривень, першого заступника міністра – 15 тисяч гривень, заступника міністра – 14 тисяч гривень.

Секретар Ради Національної Безпеки і Оборони України матиме оклад 18 тисяч гривень, його перший заступник – 16 тисяч гривень, заступник – 15 тисяч гривень.

Посадовий оклад голови Центральної виборчої комісії становитиме 15 тисяч грнивень, а заступників – 13 500 гривень, водночас оклад члена ЦВК становитиме 12 500 гривень.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини матиме оклад у 15 тисяч гривень, а представник Уповноваженого ВР з прав людини – 12 100 гривень.

Оклад постійного представника Президента в Автономній Республіці Крим становитиме 13 100 гривень, його першого заступника - менший на 200 гривень.

Посадовий оклад голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення становитиме 13 500 гривень, першого заступника голови – 13 100 гривень, заступника – 13 тисяч гривень. Водночас член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення отримуватиме 12 900 гривень.

Оклад голови Фонду державного майна становитиме 13 300 гривень. Стільки ж – у голови Антимонопольного комітету, а у члена АМКУ – 12 800 гривень.

Розмір посадового окладу голови Держкомтелерадіо 13 тисяч гривень.
Ця постанова набирає чинності з дня її опублікування та застосовується з 1 травня 2016 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я думав, що лікарям і вчителям.
Відповісти
а коли зроблять перерахунок пенсій держслужбовцям?, якщо відмінили пункт де було перерахунок пенсіїї, я пропрацювала 30 років на державній службі, а пенсія 1400 гривень, як жити і навіщо було вчитись коли ті що і не вчились і неробили, а пенсіїї такі же.
Відповісти
Нівелювання пенсій держслужбовців до мінімального рівня є протиправним, величезною помилкою нинішньої влади та міна сповільненої дії для держави. Адже чесний працівник держслужби не міг вести бізнес, не брав участі у приватизації "цікавих" об'єктів народного господарства, мав інші обмеження та обов'язки з огляду на обіцянки держави Україна на більш-менш гідну пенсію. Однак останніх 8 років пенсії держслужбовцям не підвищували і не індексували. Тут не йдеться про штучні і захмарні пенсії чиновників 1-2 рангу та спецпенсії, які справді варто обмежити верхньою межею. У такій ситуації будь-який клерк, котрий щодня оперує мільйонами, не буде сподіватися на державну пенсію, а рватиме і складатиме про запас ще сьогодні. Бо йому внуки скажуть, як нам нинішні: ти діду/бабо лох, що нічого не прихопив на посаді, оскільки твоя чесність сьогодні вилізає тобі боком...
Відповісти
ублюдки! А чого не з 1 січня відразу, або з 2015 року???
Відповісти
Виродки, іншого слова просто годі дібрати!!!
За те, що протирають штани у теплих кабінетах, їздять на службових авто(бензин оплачує держава) та мають багато інших привілеїв, вони отримуватимуть такі зарплати ???
Ось за що гинули і гинуть хлопці на Сході України!!!
А не подавляться тими зарплатами?
Совість не гризтиме???
Ні ! Мабуть не гризтиме !(((
Собі зарплати піднімають, а народ за лохів мають ((((
Відповісти
хай далі стрибає, покращення до еуропейського рівня вже натрибав
Відповісти
Останні новини
Кабмін затвердив нові зарплати держслужбовців
03 серпень, 2016, 01:12