Іноземця тримали зв'язаним у авто, «вибиваючи» гроші

Іноземця тримали зв'язаним у авто,  «вибиваючи» гроші
Нещодавно волинські правоохоронці затримали зловмисників, які «вибивали» гроші у 70-річного іноземця: врятували чоловіка міліціонери, котрі здійснювали патрулювання вулиць міста.

Про це 14 вересня повідомили у прес-службі волинської міліції.

Співробітники Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області помітили обабіч дороги автомобіль «Ауді» з іноземними номерами. У машині зауважили метушню. Коли підійшли ближче до авто, водій вискочив із нього і почав утікати. В автомобілі залишилося ще двоє чоловіків і зв’язаний потерпілий, який знаходився між ними на задньому сидінні.

Згодом з’ясувалося: бандити вирішили відібрати в іноземного гостя гроші. З цією метою 44-річний мешканець Рожищ, 46-річний житель Луцька (особа третього встановлюється), власним автомобілем приїхали в одне із сіл Ківерцівського району, де перебував іноземець.

Відразу чоловіки кинулися бити закордонного гостя, після чого зв’язали і його ж машиною вивезли за межі населеного пункту. Однак на цьому пригоди не закінчилися. Приїхавши до піщаного кар’єру, спритники знову накинулися на потерпілого, вимагаючи гроші.

У результаті таких тортур чоловіки «заробили» 1000 гривень та 100 євро. Правда, витратити їх на власні потреби не вдалося, адже потрапили до рук правоохоронців. Потерпілий же з тілесними ушкодженнями опинився у лікарні.

Наразі підозрювані затримані в ізолятор тимчасового тримання Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області. За даним фактом порушена кримінальна справа.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Іноземця тримали зв'язаним у авто, «вибиваючи» гроші
15 вересень, 2012, 11:33