Троє волинських податківців повернулися із зони АТО. ФОТО

Троє волинських податківців повернулися із зони АТО. ФОТО
Співробітники оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області привітали своїх колег - бійців спецпідрозділу «Фантом» - з успішним завершенням служби на східних рубежах України.

Від імені колективу працівників територіальних органів ДФС щиру подяку офіцерам податкової міліції Волині Миколі Чубаєвському, Віталію Сидорчуку і Віталію Байциму висловив в.о. начальника Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй, а з вдалим завершенням служби в зоні АТО своїх колег привітав перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Олег Гирикович, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

За проявлену військову доблесть, мужність і відвагу в час військового протистояння на східних рубежах нашої держави та вагомий особистий внесок в утвердження цілісності і єдності нашої держави керівники ГУ ДФС в області вручили донедавна співробітникам спецпідрозділу «Фантом» подяки та цінні подарунки.

«Захист економічних інтересів держави, як і її суверенітету та цілісності, вимагає такої ж мужності та відваги. Ми щиро дякуємо нашим молодим колегам за професіоналізм, відповідальність та патріотизм, що стануть взірцем для кожного з нас», - наголосив в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Тим часом перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Олег Гирикович побажав своїм колегам легкої адаптації до умов мирного життя, злагоди в сім’ях і подальшої успішної служби в органах ДФС.

Отож, нині серед співробітників податкової міліції краю вже дев’ять правоохоронців, котрі гідно виконали свій конституційний обов’язок в зоні АТО у спецпідрозділі «Фантом» та повернулися на постійне місце несення служби в оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Нагадаємо, що одне з першочергових завдань спецпідрозділу «Фантом», склад якого формується зі співробітників податкової міліції, - протидія контрабанді та фальсифікату в зоні тимчасового розмежування на сході держави, викриття злочинів в економічній і фінансовій сферах. Підрозділ «Фантом» створено наприкінці січня 2015 року для врегулювання складної ситуації з переміщенням товарів з тимчасово неконтрольованої території.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво коли вже керівний склад ОУ ГУ ДФС покаже приклад молодим бійцям та проявить мужність на східних рубежах..... А???? Все таки слабо мобуть.
Відповісти
А красти хто буде
Відповісти
За весь час iснування под мiл в областi не було таких корумпованих керiвникiв як зараз. Гирикович, Павлючик обложили данню весь регiон.
Відповісти