Депутати Луцькради помирилися і пообіцяли, що «драки не буде»

Депутати Луцькради помирилися і пообіцяли, що «драки не буде»
ВолиньPost «спровокував» депутатів Луцької міської ради на вибачення один перед одним за все неприємне, що було у 2011 році.

Напередодні новорічних свят ВолиньPost вирішив перевірити депутатів Луцької міської ради на доброзичливість та незлопам’ятність – редакція видання спробувала помирити тих, хто цьогоріч конфліктував, сварився і ображався один на одного.

Так, депутат Анатолій Бірюков з Європейської партії України вибачився перед секретарем Луцькради і очільником міського осередку ВО «Батьківщина» Григорієм Пустовітом за свій вихід із партії Юлії Тимошенко.

Втім сам Пустовіт Бірюкову таки не пробачив, зазначивши, що ніколи не зрозуміє такий вибір свого колишнього однопартійця.

Бірюков також розповів, що не тримає зла на керівника ЄПУ Олену Голєву. Нагадаємо, коли Бірюков приєднався до ЄПУ, йому запропонували працювати в соціальній програмі «Народний адвокат», яку реалізовує Європейська партія. Втім невдовзі ЄПУ позбавила Бірюкова цієї роботи.

Та й сама Олена Голєва запевнила, що жодних взаємних образ між нею і Бірюковим немає, хоча він без відома Голєвої приєднався до депутатської групи «Рідне місто».

Депутат Микола Яручик із фракції ВО «Свобода» теж запевнив, що він поважає усіх своїх колег, і те, що він сидить не біля однопартійців, а на «гальорці» поряд із «тимошенківцями» нічого поганого не означає.

А позафракційний депутат і тепер уже колишній головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний пробачив першому заступнику луцького мера і колишньому однопартійцю Святославу Кравчуку свій головний біль через стадіон «Авангард».

Нагадаємо, Кварцяний заявляв, що його колишній однопартієць Кравчук напередодні виборів обіцяв сприяння у виконанні необхідних робіт по стадіону, проте, ставши депутатом, слова не дотримав. Втім нині питання вирішилось, відтак Кварцяний на Кравчука вже не ображається.

Порозумілись і потиснули один одному руку з подачі журналістів ВолиньPost і депутати від ВО «Батьківщина» Андрій Осіпов та Юрій Корольчук. Обранці запевнили: у такій роботі без дискусій не обійтись, але, на щастя, до персональних образ вони не опускаються.

Осіпов також продемонстрував свою доброзичливість до «сильноукраїнця» Євгенія Ткачука, з яким у нього неодноразово виникали гострі словесні перепалки. Сам же Ткачук, тиснучи руку Осіпову запевнив, що бійок у міськраді не буде.

Втім Євгеній Ткачук не забажав говорити про позафракційного Антона Сосновського, з яким у того розгорівся не те що конфлікт, а ціла війна. Нагадаємо, саме Ткачук звинуватив Сосновського у махінаціях з грошима, які той збирав на допомогу японцям після руйнівного землетрусу.

Та й Сосновський відмовив ВолиньPost – про Ткачука і чути не хоче, тому пробачати йому вочевидь не збирається.

Редакція ВолиньPost бажає усім гарного Нового року та Різдва! Нехай у 2012-му у вас буде менше неприємностей, конфліктів та сварок і значно більше добрих справ та гарного настрою!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутати Луцькради помирилися і пообіцяли, що «драки не буде»
30 грудень, 2011, 13:29