Волинянин завдяки MasterCard та ПриватБанку потрапить на фінал Суперкубка УЄФА

Волинянин завдяки MasterCard та ПриватБанку потрапить на фінал Суперкубка УЄФА
Волинянин Денис Калішук побуває на стадіоні «Леркендал» у Тронгеймі в Норвегії, де відбудеться фінал Суперкубка УЄФА. 9 серпня тут зіграють цьогорічні переможці Ліги чемпіонів і Ліги Європи - іспанські «Реал Мадрид» і «Севілья».

Денис отримав путівку як найактивніший учасник програми MasterCard Rewards. Платіжною системою він користується завдяки ПриватБанку, клієнтом якого є вже 14 років.

«Мені приходять повідомлення, де зараз діють акції, знижки – намагаюся підлаштовуватися. Купую – отримую бонуси. Потім ними ж розраховуюся. Ми з дружиною майже не використовуємо готівку. Бо зняти гроші – плати відсоток, а в партнерів можна розраховуватися без комісії», – розповів Денис.

«Зараз суспільство активно переходить на безготівковий розрахунок. І добре, що люди починають розуміти, що такі розрахунки – це безпека, а також бонусна підтримка клієнта. Десять років тому були лише поодинокі випадки. Зараз чи не в кожній торговій точці є термінал. Думаю, що ми йдемо правильним шляхом, якщо це подобається нашим клієнтам», – переконаний директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Також новий керівник Західного РУ побажав Денису нових перемог.

Подружжя Калішуків (а Денис поїде саме з дружиною Ольгою) у Норвегії побуває не лише на одному з матчів року, а й відвідає різноманітні екскурсії.

«Отримав повідомлення, що виграв два квитки на футбол. Ну хто: друг і тесть – два найрідніших чоловіки? Але дружина відстояла! Варіантів не було», – жартував щасливчик.

Денис досі не вірить, що вдасться потиснути руку українському легіонеру «Севільї» Євгену Коноплянці.

«Думаю, що MasterCard зробить усе, аби ви отримали таку можливість», – запевнив переможця Юрій Войтенко.

Довідково: 9 серпня у 41-му розіграші Суперкубка УЄФА зустрінуться «Реал Мадрид» і «Севілья». Кожна з команд має досвід чотирьох ігор в турнірі. У 2014 році «Реал» переміг «Севілью» за рахунок двох голів Кріштіану Роналду. У 2015 році Коноплянка зрівняв рахунок наприкінці другого тайму, але в додатковий час «Севілья» поступилася «Барселоні» з загальним рахунком 4:5.

Євген Коноплянка – вихованець школи кіровоградського футбольного клубу «Олімпік», тренера Дениса Мирославовича Малеця, ДЮСШ-2 м. Кіровограда та дніпровського «Дніпра». Його тренували відомі динамівці Олег Протасов, Володимир Безсонов, а також Хуасе Рамос. У 2010-му році Коноплянка отримав нагороду «Футболіст року в Україні». За українця боролися імениті клуби: «Ліверпуль», «Тоттенгем», «Атлетіко» (Мадрид).

Офіційний дебют Коноплянки в новій команді відбувся 11 серпня у матчі за Суперкубок УЄФА проти переможця Ліги чемпіонів УЄФА 2014/2015 Барселони. Українець вийшов на поле на 68 хвилині при рахунку 4:2 на користь Барселони. На 81 хвилині гравець забив свій перший гол за новий клуб, зробивши рахунок 4:4, після прострілу від ще одного новачка команди Чіро Іммобіле. Однак «Севілья» не змогла здобути єврокубок, пропустивши гол у додатковому часі.

Коноплянка увійшов в історію як четвертий українець, що відзначався в суперкубку УЄФА, до нього це робили легенди українського футболу Олег Блохін (у 1975 році – 3 м'ячі «Баварії»), Олексій Михайличенко (м'яч «Мілану» у першому матчі Суперкубку-1990) та Андрій Шевченко. Дебют Євгена в чемпіонаті Іспанії відбувся у матчі з «Малагою», який завершився нульовою нічиєю. 25 вересня Коноплянка забив свій перший гол в іспанській лізі, який став вирішальним у матчі «Севілія» – «Райо Вальєкано», що закінчився з рахунком 3:2.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я знаю цього чувака за бабло продасть реально все!
Відповісти
Я знаю цього чувака за бабло продасть реально все!
Відповісти
Останні новини
Волинянин завдяки MasterCard та ПриватБанку потрапить на фінал Суперкубка УЄФА
04 серпень, 2016, 19:32