Зловмисники намагалися через кордон переправити коней

Зловмисники намагалися через кордон переправити коней
Прикордонниками Луцького загону разом з білоруськими колегами продовжуються активні спільні заходи з протидії протиправній діяльності на державному кордоні.

Про це повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби.

Так, цієї ночі прикордонниками Луцького та Пінського загонів із застосуванням зброї було припинено незаконне переправлення коней через кордон.

Завдяки обміну інформацією білоруські прикордонники виявили групу невідомих осіб, які верхом на конях порушили державний кордон. З метою їх затримання довелось здійснити попереджувальні постріли.

Безпосередня близькість до лінії кордону дала змогу правопорушникам втекти на територію України, та вже за деякий час пошукові заходи українських прикордонників дали позитивні результати.

В кілометрі від місця порушення кордону було затримано двох місцевих мешканців без документів, які визнали свою причетність до незаконного переміщення коней з метою їх подальшої реалізації на території Республіки Білорусь. Затримані пояснили, що після пострілів коні поскидали наїзників та з переляку «понесли» і де решта подільників - невідомо.

Наразі встановлюється коло причетних до незаконної оборудки осіб

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зловмисники намагалися через кордон переправити коней та одну кобилу.
Відповісти
Останні новини
Зловмисники намагалися через кордон переправити коней
07 серпень, 2016, 11:19