Азаров закликає силовиків та ЗМІ виявляти терористів

Азаров закликає силовиків та ЗМІ виявляти терористів
Кабмін доручив СБУ, МВС, Міноборони, МНС та Держтелерадіо виявити і припинити розповсюдження матеріалів із закликами до зміни державного ладу і до тероризму.

Відповідне розпорядження від 12 вересня було розміщене на офіційному сайті уряду в понеділок, 17 вересня, пише ТСН.

Згідно документу, відповідним структурам доручено забезпечити виявлення та припинення розповсюдження матеріалів із закликами до насильницького повалення конституційного ладу, захоплення державної влади.

Передбачається також висвітлення в ЗМІ заходів з реалізації держполітики у сфері боротьби з тероризмом для формування в суспільстві негативного ставлення до терористичної діяльності в усіх її формах і проявах, йдеться в урядовому розпорядженні.

Крім того, відомства повинні припиняти зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України,заклики до розпалювання національної, расової або релігійної ворожнечі, ненависті, до вчинення терористичних актів, дій, що загрожують громадському порядку.

Також ці держструктури будуть стежити за поширенням матеріалів, які пропагують расову, національну чи релігійну нетерпимість, дискримінацію.

Крім того, уряд розпорядився інформувати громадськість про розкриті терористичні злочини, їх небезпечний характер і передбачену законом відповідальність за вчинення таких злочинів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Теперь призывы к федерализации могут попасть под понятие "заклики до зміни державного ладу".
Відповісти
Останні новини
Від середи обіцяють дощі
17 вересень, 2012, 13:31
Азаров закликає силовиків та ЗМІ виявляти терористів
17 вересень, 2012, 13:06