Одеські поліцейські викрили канал надходження наркотиків з Росії в Україну. ФОТО. ВІДЕО

Одеські поліцейські викрили канал надходження наркотиків з Росії в Україну. ФОТО. ВІДЕО
Члени угруповання, якими виявилися четверо жінок віком від 24 до 44 років, затримані. Встановлено, що наркотичну речовину - метадон зловмисниці збували шляхом «закладок» на території Одеської, Запорізької та Харківської областей.

Повідомляється на тимчасовому сайті Національної поліції України.

Працівники Слідчого управління одеської поліції, спільно з представниками СБУ в області, провели спецоперацію із затримання організованої групи осіб, які займалися постачанням метадону з Російської Федерації в Україну.

Незаконна діяльність жінок документувалася протягом декількох місяців. За місцем їх проживання були проведені санкціоновані обшуки, в результаті яких поліцейські вилучили близько 200 грамів наркотика, розфасованого в дозовані пакетики, а також п’ять одиниць обладнання для зважування наркотичної речовини.

На теперішній час правопорушницям повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Їм загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Розслідування триває.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цю ж важку роботу роблять колишні міліціянти.А це просто незграби нові однокліткові поліціянти-селфі це все на що спроможні,а ні ще бабок на лавках розганяти
Відповісти
а колішні ППС багато злочинів розкривали? чому ти порівнюєш завдання слідчих і оперів з роботою патрульної поліції? у них всіх зовсім різні функціональні обов"язки чи черговий пост "обіженого"?)
Відповісти
Останні новини
Одеські поліцейські викрили канал надходження наркотиків з Росії в Україну. ФОТО. ВІДЕО
10 серпень, 2016, 15:34