Проти луцького кандидата в нардепи використовують «фейкові» публікації

Проти луцького кандидата в нардепи використовують «фейкові» публікації
У медіа поширюється інтерв’ю кандидата в народні депутати Олени Голєвої, яке вона ніколи не давала, - стверджують у передвиборчому штабі кандидата.

Про це йдеться у відповідному повідомленні передвиборчого штабу кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 22 Олени Голєвої.

У повідомленні штаб Голєвої застеріг представників ЗМІ, що проти кандидатки в інтернеті поширюють провокацію.

«Сьогодні, 17 вересня 2012 року у мережі інтернет з’явився матеріал під заголовком «На Волині на кандидата в народні депутати напав бензовоз?», що подається як начебто інтерв’ю із кандидатом в народні депутати України Оленою Голєвою. Фальшивка надрукована сайтом poslezavtra.com, (який через годину після появи публікації дивним чином перетворився у poslezavtra.com.ua)», йдеться у повідомленні штабу.

Як стверджують у застереженні, цей матеріал був «моментально частково використаний для передруку» одним з волинських сайтів.

«Вважаємо за необхідне повідомити журналістську спільноту про те, що даний матеріал є повністю сфабрикованою фальшивкою, спрямованою на дискредитацію кандидата в народні депутати Олени Голєвої», йдеться у застереженні штабу.

«Сайт-першоджерело цієї інформації має декілька клонів та дуже сумнівне розташування домену, отже мова іде про ресурс, спеціально створений для політтехнологічних маніпуляцій», - кажуть у штабі Голєвої.

У повідомленні йдеться, що один з волинських сайтів «дозволив собі користуватись такими «першоджерелами» та зробив передрук під заголовком «Голєва прокоментувала скандальне відео».

«Насправді Олена Голєва ніколи і не за яких обставин не давала інтерв’ю такого змісту, всі наведені в ньому факти, виводи, оцінки є плодом фантазії тих, хто розробляє та здійснює цю маніпулятивну акцію. Сподіваємось, що редакції газет, телеканалів та інтернет-ресурсів не відреагують на цю провокацію», - йдеться у застереженні штабу Голєвої.

Довідка

Фейк (від англ. fake — підробка) - загальна назва інформації (фотографій, відео, новин тощо), яка поширюється в інтернеті під виглядом достовірної, хоча насправді є вигадкою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Первый раз верю информации из штаба Голевой.
Відповісти
Якби той штаб не написав поепередженн я б і не звернув увагу, що на Голєву вже не чоловіки нападають, а бензовози. До виборів космічні кораблі на неї будуть падати
Відповісти
ігор палиця знімається з виборчих перегонів. основна версія - він вже всіх перегнав і просто чекає їх на фініші.
Відповісти
а з чого ви взяли, що Палиця знімається з виборчих перегонів???
Відповісти
як стало відомо з якихось джерел, він раптово відчув напад сорому за історію з мовним законом і він зрозумів, що депутатом буде він, а депутатські блага буде отримувати таємничий володар його картки.
а блага там ой не маленькі...і все повз нього. "абідна" стало. мільйони витратив свої, а голосувати буде троль.
Відповісти
раптово встановили, що гроші, якими фінансуються усі заходи - підроблені. назріває скандал. клімчук намагається повернути 2 млн. фальшивих доларів, які отримав від палиці та поновитись на перегонах. грицюк грошей не повертає, бо цією підробкою вже розрахувався за звільнення юлі. однак тюремники розпізнали фальшиві гроші та заявили, що тепер її не випустять ніколи. також, у богатирях на площі в неділю було помічено перевдягнутих у мускулисту форму агентів мосаду, які власне і привозять ті фальшиві гроші в україну дипломатичними каналами для фінансування діяльності палиці.
Відповісти
Виявляється голєва страждає на деприсивний психоз з елементами емоційно-психологічного аспекту!!!їй здається ,що вона така собі волинська клеопатра-все що пишуть про неї добре,то правда,а те що погане,то фальшивка!
Відповісти
Опять Товстенюк балуется?! :)
Відповісти
це той ще, душепастир! там сім*я велика, є кому балуватись...
Відповісти
Я півчуваю пані Ленці. Сиділа б вдома, доню няньчила і мільйони рахувала. Але цього виявилося мало. Подавай їй великі перегони. З такою біографією як у неї жодні спростування не допоможуть
Відповісти
На основі Голєвої можна написати велику і складну працю з психології "Революційне дослідження брехні" (Вроджені брехуни)". Щось подібне недавно видав англомовний письменник Іен Леслі. Придбав цю книгу кілька днів тому на книжковому форумі у Львові. Читаю її з олівцем і зошитом. Про таємниці брехні - добре продуманої, підступної і жорстокої. І банальної - щохвилинної. В ній доведено, що брехня - унікальна здатність людини. Читаю і перед очима стоїть Голєва.
Відповісти
Почему только Голева? Нет, серьезно, ведь врет не только она. ВСЕ ВРУТ, ВСЕ. Любой кандидат врет, это уже аксиома. Просто степень и размеры разные.
Відповісти
як би Олена нормально відбилась по тому відео з ютуба, то не було б таких рухів
Відповісти
БАНД-СИМЕЙКА а як ви прокоментуєте программу ГРОШІ за 19 вересня не каналі 1+1???????? СВОЛОЧІ ви а не люди як та можна збагачуватись на людському горі????
Відповісти
Останні новини
Проти луцького кандидата в нардепи використовують «фейкові» публікації
17 вересень, 2012, 17:32